Mesut Yağmurkaya Beylikbağı Mesut Yağmurkaya Kimdir Mesut Yağmurkaya Haskö Sanayi Sitesi Mesut Yağmurkaya Gebze Yavuzselim Mahallesi

Özel Haber 08.01.2021 - 22:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 6406+ kez okundu.
 

Mesut Yağmurkaya Beylikbağı Mesut Yağmurkaya Kimdir Mesut Yağmurkaya Haskö Sanayi Sitesi Mesut Yağmurkaya Gebze Yavuzselim Mahallesi

Yavuz Selim Mahallesi Derneğinde yeni başkan Mesut Yağmurkaya oldu.
Yavuz Selim Mahallesi Derneğinde yeni başkan Mesut Yağmurkaya oldu.   Kısa süre önce yapılan kongre'de Başkan olan Ekrem Yılmaz Yaptığı açıklamada: ''Degerli sayfa takipcilerimiz ocak 2020 tarihinde almış olduğum Yavuz Selim Mahellesi yardımlaşma ve güzelleştirme derneği başkanlık görevimi işlerimin yogunlugu sebebiyle yönetim kurulumuz organ değişikliği kararıyla bu gün itibari ile yine yönetimimizde olan bu mahalleye kanaat önderi olarak çok emeği olan başkan yardımcısı Mesut Yağmurkaya kardeşime devretmiş bulunmaktayım.     Mesut kardeşime başarılar diler bu görevi laikiyle yapacagından hiç şüphemiz yoktur. Bu süreçte mahallemiz için elimizden geleni yapmaya çalıştım.Herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım''.dedi       Mesut Yağmurkaya Kimdir?   Mesut Yağmurkaya Aslen Giresun Yağlıdere Hisarcık Köyünden olup, 1984 İstanbul’da doğdu.  Meslek lisesi makina teknolojisi mevzunu olan Yağmurkaya,Evli ve 4 Çocuk babası 2018’de Kocaeli Giresun Yağlıdere Hisarcık’lılar köyü derneği'ne başkan seçilen Mesut Yağmurkaya halen bu görevi başarı ile sürdürmektedir.     1986 dan bu yana Gebzede yaşayan Yağmurkaya 2002 ve 2004 yılları arasında  Gebzespor’da Futbol oynadı. Ticaret ile uğraşan Mesut Yağmurkaya Gebze Hasköy sanayi Sitesinde de Kendine ait işletmesinde işine devam etmektedir.     Mesut Yağmurkaya 5 yılı aşkın zamandır HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM Mahalleleri ile bilikte bölgenin sorunu olan Tapu meselesi ile de ilgilenmekdir.
Yavuz Selim Mahallesi Derneğinde yeni başkan Mesut Yağmurkaya oldu.

Yavuz Selim Mahallesi Derneğinde yeni başkan Mesut Yağmurkaya oldu.

 

Kısa süre önce yapılan kongre'de Başkan olan Ekrem Yılmaz Yaptığı açıklamada: ''Degerli sayfa takipcilerimiz ocak 2020 tarihinde almış olduğum Yavuz Selim Mahellesi yardımlaşma ve güzelleştirme derneği başkanlık görevimi işlerimin yogunlugu sebebiyle yönetim kurulumuz organ değişikliği kararıyla bu gün itibari ile yine yönetimimizde olan bu mahalleye kanaat önderi olarak çok emeği olan başkan yardımcısı Mesut Yağmurkaya kardeşime devretmiş bulunmaktayım.

 

 

Mesut kardeşime başarılar diler bu görevi laikiyle yapacagından hiç şüphemiz yoktur. Bu süreçte mahallemiz için elimizden geleni yapmaya çalıştım.Herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım''.dedi

 

 

 

Mesut Yağmurkaya Kimdir?

 

Mesut Yağmurkaya Aslen Giresun Yağlıdere Hisarcık Köyünden olup, 1984 İstanbul’da doğdu.

 Meslek lisesi makina teknolojisi mevzunu olan Yağmurkaya,Evli ve 4 Çocuk babası

2018’de Kocaeli Giresun Yağlıdere Hisarcık’lılar köyü derneği'ne başkan seçilen Mesut Yağmurkaya halen bu görevi başarı ile sürdürmektedir.

 

 

1986 dan bu yana Gebzede yaşayan Yağmurkaya 2002 ve 2004 yılları arasında  Gebzespor’da Futbol oynadı.

Ticaret ile uğraşan Mesut Yağmurkaya Gebze Hasköy sanayi Sitesinde de Kendine ait işletmesinde işine devam etmektedir.

 

 

Mesut Yağmurkaya 5 yılı aşkın zamandır HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM Mahalleleri ile bilikte bölgenin sorunu olan Tapu meselesi ile de ilgilenmekdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.