Meslek Komitelerinin Müşterek Toplantısı GTO'da Gerçekleştirildi

17.10.2018 - 19:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1803+ kez okundu.
 

Meslek Komitelerinin Müşterek Toplantısı GTO'da Gerçekleştirildi

Eğitim ve Sağlık alanında faaliyet gösteren Meslek Komitelerinin Müşterek Toplantısı GTO'da Gerçekleştirildi
Kocaeli Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası Meslek Komite Başkan ve üyelerinin katılımıyla, eğitim ve sağlık alanında faaliyet gösteren 23. Meslek Komite Başkan ve üyeleri, müşterek toplantısını gerçekleştirdiler.   Sektördeki sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya katılan GTO; Yönetim Kurulu Başkanı, insan hayatındaki en önemli unsur olan eğitimde uygulanan KDV’ nin kalkması gerektiğini dile getirerek, ayrıca sağlık sektöründeki yeniliklerin ülkemizde de uygulanması gerektiğinin önemine dikkat çekti.
Eğitim ve Sağlık alanında faaliyet gösteren Meslek Komitelerinin Müşterek Toplantısı GTO'da Gerçekleştirildi

Kocaeli Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası Meslek Komite Başkan ve üyelerinin katılımıyla, eğitim ve sağlık alanında faaliyet gösteren 23. Meslek Komite Başkan ve üyeleri, müşterek toplantısını gerçekleştirdiler.

 

Sektördeki sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya katılan GTO; Yönetim Kurulu Başkanı, insan hayatındaki en önemli unsur olan eğitimde uygulanan KDV’ nin kalkması gerektiğini dile getirerek, ayrıca sağlık sektöründeki yeniliklerin ülkemizde de uygulanması gerektiğinin önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.