MESAJ FM TAM KADRO RAMAZAN'A HAZIR!

Gebze 03.05.2019 - 12:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2181+ kez okundu.
 

MESAJ FM TAM KADRO RAMAZAN'A HAZIR!

Akıncılar Medya bünyesinde faaliyet gösteren ve 1994 yılından beri dini, kültürel ve tematik yayınlarıyla bölgemizin güçlü sesi olmaya devam eden Mesaj FM radyosu on bir ayın sultanı ramazan ayına özel hazırladığı programlarla yine gönülleri mest edecek.   Yirmi kişilik programcı kadrosuyla dinleyicilerine hafta boyunca farklı bir program formatı sunan Mesaj FM, bu geleneği ramazan da da sürdürmeye devam edecek.   Ramazan ayına özel her sabah saat 10:00 ve tekrarı gece saat 01:00 de Hatm-i Şerif Mukabele programı, ramazan boyunca saat 18:30 da başlayacak olan İftar Sofrası programı ve gece saat 02:00 de başlayacak olan Sahur Vakti programlarıyla da dinleyecilere hoş vakitler yaşatılacak.   Ayrıca haftaiçi her gün saat 14:00-16:00 arası Hasbihal programıyla ramazanın atmosferine uygun paylaşım ve eserler ve gün içinde canlı yayınlarla gündüz ve akşam kuşak programlarıyla da Mesaj FM'i Gebze ve civarı ilçelerde 92.8 frekansından, Kocaeli'de ise 99.0 frekansında takip edebilirsiniz.   www.mesajfm.com

Akıncılar Medya bünyesinde faaliyet gösteren ve 1994 yılından beri dini, kültürel ve tematik yayınlarıyla bölgemizin güçlü sesi olmaya devam eden Mesaj FM radyosu on bir ayın sultanı ramazan ayına özel hazırladığı programlarla yine gönülleri mest edecek.

 

Yirmi kişilik programcı kadrosuyla dinleyicilerine hafta boyunca farklı bir program formatı sunan Mesaj FM, bu geleneği ramazan da da sürdürmeye devam edecek.

 

Ramazan ayına özel her sabah saat 10:00 ve tekrarı gece saat 01:00 de Hatm-i Şerif Mukabele programı, ramazan boyunca saat 18:30 da başlayacak olan İftar Sofrası programı ve gece saat 02:00 de başlayacak olan Sahur Vakti programlarıyla da dinleyecilere hoş vakitler yaşatılacak.

 

Ayrıca haftaiçi her gün saat 14:00-16:00 arası Hasbihal programıyla ramazanın atmosferine uygun paylaşım ve eserler ve gün içinde canlı yayınlarla gündüz ve akşam kuşak programlarıyla da Mesaj FM'i Gebze ve civarı ilçelerde 92.8 frekansından, Kocaeli'de ise 99.0 frekansında takip edebilirsiniz.

 

www.mesajfm.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.