MESAJ FM AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Özel Haber 16.05.2019 - 10:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2579+ kez okundu.
 

MESAJ FM AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Bölgemizin sevilen radyolarının başında gelen ve 1994 yılından beri yayın hayatına vermiş olduğu katkıyla bilinen Mesaj Fm, geleneksel iftar programıyla bu yılda yayın kadrosuyla bir araya geldi.
Akıncılar Medya Grup bünyesinde yayın hayatına devam eden Mesaj Fm, haber, kültür, sanat, edebiyat, tarih, sağlık ve maneviyat içerikli programlarıyla duyusal medyada hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Yirmi kişilik günlük ve haftalık programcı kadrosuyla radyo yayın hayatına dev bir hizmet sunan Mesaj Fm, hayatı kuşatmaya devam ediyor.     Gebze Beşevler'de bulunan Yıldız Restorant'ta gerçekleşen iftar programına Akıncılar Medya Yönetim Kurulu Başkanı Casim Akıncılar, Mesaj Fm Genel Müdürü Mehmet Akıncılar, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taha Bayram, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cemil Yıldız ve radyo programcıları katıldılar.       Yönetici ve programcıların tek tek söz aldığı  iftar yemeği dua, dilek ve temennilerle sona erdi.    
Bölgemizin sevilen radyolarının başında gelen ve 1994 yılından beri yayın hayatına vermiş olduğu katkıyla bilinen Mesaj Fm, geleneksel iftar programıyla bu yılda yayın kadrosuyla bir araya geldi.

Akıncılar Medya Grup bünyesinde yayın hayatına devam eden Mesaj Fm, haber, kültür, sanat, edebiyat, tarih, sağlık ve maneviyat içerikli programlarıyla duyusal medyada hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Yirmi kişilik günlük ve haftalık programcı kadrosuyla radyo yayın hayatına dev bir hizmet sunan Mesaj Fm, hayatı kuşatmaya devam ediyor.

 

 

Gebze Beşevler'de bulunan Yıldız Restorant'ta gerçekleşen iftar programına Akıncılar Medya Yönetim Kurulu Başkanı Casim Akıncılar, Mesaj Fm Genel Müdürü Mehmet Akıncılar, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taha Bayram, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cemil Yıldız ve radyo programcıları katıldılar.

 

 

 

Yönetici ve programcıların tek tek söz aldığı  iftar yemeği dua, dilek ve temennilerle sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.