Merkel, Diktatörü Karşıladı

Gündem 20.11.2019 - 17:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2172+ kez okundu.
 

Merkel, Diktatörü Karşıladı

Başbakan Angela Merkel, Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'yle bir araya geldi.
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, bugün kendi ekonomisi için önemli bir konuğu var. Mısır'da darbe yaparak Muhammed Mursi'yi koltuğundan eden, hapse mahkum eden ve ölümüne neden olan Abdulfettah es-Sisi. KIRMIZI HALIDA KARŞILADI Almanya Başbakanı Angela Merkel, darbeci Sisi'yi kırmızı halıda karşıladı. İki liderin törendeki samimi tavırları dikkat çekti.  
Başbakan Angela Merkel, Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'yle bir araya geldi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, bugün kendi ekonomisi için önemli bir konuğu var. Mısır'da darbe yaparak Muhammed Mursi'yi koltuğundan eden, hapse mahkum eden ve ölümüne neden olan Abdulfettah es-Sisi.

KIRMIZI HALIDA KARŞILADI

Almanya Başbakanı Angela Merkel, darbeci Sisi'yi kırmızı halıda karşıladı. İki liderin törendeki samimi tavırları dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.