MEHMET ELMAS: ''BELEDİYELER BAŞKA YOL BULMALI ''

Gündem 08.04.2020 - 20:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2111+ kez okundu.
 

MEHMET ELMAS: ''BELEDİYELER BAŞKA YOL BULMALI ''

ÖNEMLİ DİKKATE ALINMALI.
Kocaeli Giresun Dernekler federasyon başkanı Mehmet Elmas’dan dikkat çeken açıklama: Kocaeli Giresunlular federasyon başkanı Mehmet  Elmas sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Açıklamasında: ELMAS: ‘’BELEDİYELER CADDE VE SOKAK DEZENFEKTESİNDEN VAZGEÇMELİ’’     Toplum olarak ,belediyelerden cadde ve sokakların yıkanarak dezenfekte edilmesi talebinde bulunuluyoruz,belediyeler bunu çoğunlukla yapıyor ,hizmet etmeye çalışıyor ancak bilmediğimiz bir şey var! Sokak ve caddelerin dezenfekte malzemelerle yıkanmasının hiçbir faydasının olmadığını sadece psikolojik olarak rahatlatma yapacağını,ve sokaklarımızın caddelerimizin temizliğine katkı sağlayacağı tespit edilmiş olup , daha fazla yan etkileri olduğunu bilim kurulu heyeti de bilgilendirmiştir.     KRONİK RAHATSIZLIĞI OLAN VATANDAŞLAR ETKİLENİYOR       Bütün sokak ve caddelerin dezenfektelerle temizlendiğinde Astım,üst solunum yolu alerjiler ,bronşit gibi rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızı çok etkilediğini ve bu konuda belediyelerimizin farklı tedbirler alması gerektiğini sizlerle paylaşmak istedim. Dedi.
ÖNEMLİ DİKKATE ALINMALI.

Kocaeli Giresun Dernekler federasyon başkanı Mehmet Elmas’dan dikkat çeken açıklama:

Kocaeli Giresunlular federasyon başkanı Mehmet  Elmas sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Açıklamasında:

ELMAS: ‘’BELEDİYELER CADDE VE SOKAK DEZENFEKTESİNDEN VAZGEÇMELİ’’

 

 

Toplum olarak ,belediyelerden cadde ve sokakların yıkanarak dezenfekte edilmesi talebinde bulunuluyoruz,belediyeler bunu çoğunlukla yapıyor ,hizmet etmeye çalışıyor ancak bilmediğimiz bir şey var! Sokak ve caddelerin dezenfekte malzemelerle yıkanmasının hiçbir faydasının olmadığını sadece psikolojik olarak rahatlatma yapacağını,ve sokaklarımızın caddelerimizin temizliğine katkı sağlayacağı tespit edilmiş olup , daha fazla yan etkileri olduğunu bilim kurulu heyeti de bilgilendirmiştir.

 

 

KRONİK RAHATSIZLIĞI OLAN VATANDAŞLAR ETKİLENİYOR

 

 

 

Bütün sokak ve caddelerin dezenfektelerle temizlendiğinde Astım,üst solunum yolu alerjiler ,bronşit gibi rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızı çok etkilediğini ve bu konuda belediyelerimizin farklı tedbirler alması gerektiğini sizlerle paylaşmak istedim. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.