Mehmet Aras Kocaeli Mehmet Aras Refah Parisi Mehmet Aras Kimdir

Siyaset 26.12.2020 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3140+ kez okundu.
 

Mehmet Aras Kocaeli Mehmet Aras Refah Parisi Mehmet Aras Kimdir

Aras, 2 Günlük Su Kesintisi Yersizdir Zamansızdır
Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait yapımı devam eden Gebze-Köseköy Demiryolu çalışması sebebiyle, İSU’nun Kandıra dışındaki tüm ilçelerde 28 Aralık saat 23:00 itibariyle başlayıp 30 Aralık 23:00’e kadar sürecek su kesintisi uygulamasına sert tepki gösterdi.     Pandemi sebebiyle suya en çok ihtiyaç duyulan bu zorlu süreçte, 2 milyon insanımızın yaşadığı bir şehrin suyunun kesilmesi yersizdir zamansızdır diyen Aras, karar henüz uygulamaya geçmemişken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU bir an önce bu karardan vazgeçmelidir dedi.     Aras, günlük vaka sayılarının ciddiyetini koruduğu, insanların evinden çıkamadığı, covid-19 tedavisine evinden devam eden yüzlerce vatandaşımızın ölümle pençeleştiği bu zor dönemde, hızlı tren hattının müteahhitlerine bir an önce para ödemek için bu yapılıyorsa bu bir cinayettir ifadelerini kullandı.     Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, bu yıl yağan yağış miktarındaki azalma sebebiyle barajlardaki ve su havzalarındaki su seviyesinin dip seviyelere yaklaşmasından ötürü bir kısıtlamaya gidiliyorsa Kocaeli halkı duyarlıdır, Kocaeli halkı anlayışlıdır, bu kararın dürüstçe açıklamasına istinaden bu karara da saygı duyacaktır dedi.     Şu anda devam edilecek hiçbir projenin insanlarımızın sağlığından daha önemli olmadığını belirten Aras, salgın tüm hızıyla can almaya devam ederken, salgının en büyük önlemi temizliğe karşı su kesintisiyle darbe vurmanın sorumluluğunu kimse alamaz diyerek yetkilileri halkın sesine kulak vermeye davet etti.
Aras, 2 Günlük Su Kesintisi Yersizdir Zamansızdır

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait yapımı devam eden Gebze-Köseköy Demiryolu çalışması sebebiyle, İSU’nun Kandıra dışındaki tüm ilçelerde 28 Aralık saat 23:00 itibariyle başlayıp 30 Aralık 23:00’e kadar sürecek su kesintisi uygulamasına sert tepki gösterdi.

 

 

Pandemi sebebiyle suya en çok ihtiyaç duyulan bu zorlu süreçte, 2 milyon insanımızın yaşadığı bir şehrin suyunun kesilmesi yersizdir zamansızdır diyen Aras, karar henüz uygulamaya geçmemişken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU bir an önce bu karardan vazgeçmelidir dedi.

 

 

Aras, günlük vaka sayılarının ciddiyetini koruduğu, insanların evinden çıkamadığı, covid-19 tedavisine evinden devam eden yüzlerce vatandaşımızın ölümle pençeleştiği bu zor dönemde, hızlı tren hattının müteahhitlerine bir an önce para ödemek için bu yapılıyorsa bu bir cinayettir ifadelerini kullandı.

 

 

Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, bu yıl yağan yağış miktarındaki azalma sebebiyle barajlardaki ve su havzalarındaki su seviyesinin dip seviyelere yaklaşmasından ötürü bir kısıtlamaya gidiliyorsa Kocaeli halkı duyarlıdır, Kocaeli halkı anlayışlıdır, bu kararın dürüstçe açıklamasına istinaden bu karara da saygı duyacaktır dedi.

 

 

Şu anda devam edilecek hiçbir projenin insanlarımızın sağlığından daha önemli olmadığını belirten Aras, salgın tüm hızıyla can almaya devam ederken, salgının en büyük önlemi temizliğe karşı su kesintisiyle darbe vurmanın sorumluluğunu kimse alamaz diyerek yetkilileri halkın sesine kulak vermeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.