Lütfü Türkkan Dilovası'nda oturuyor

Siyaset 23.05.2018 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1950+ kez okundu.
 

Lütfü Türkkan Dilovası'nda oturuyor

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleriyle alakalı, bu gün açıklanan listelerle alakalı basın açıklaması yaptı.
Nusret Acur, İyi Parti Gebze’de İyi Gelecek İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleriyle alakalı, bu gün açıklanan listelerle alakalı basın açıklaması yaptı. Acur, Öncelikler aday adaylığı sürecinde teveccüh gösterip partimizden aday adayı olan bütün Gebze’li aday adayı arkadaşlarımı Kutluyorum, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde, AKP, MHP, CHP ve SP Gebze’yi yok saymıştır, İyi Parti olarak, Listede ilk dörtte 2 Gebze’li,13 de 4 Gebze aday arkadaşımızla seçime gireceğiz bu demek oluyor ki, Gebze’de yaşayan vatandaşlarımız bize teveccüh gösterecektir. Dedi. Sözlerine Söyle devam eden Acur, 1. Sıra Milletvekili Adayımız aynı zamanda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Türkkan, Kocaeli’nden vekillik yapmış, Dilovası’nda oturan bir büyüğümüz, Sayın Emekli Albay Ali Türken, Türkiye’ye mal olmuş, başarılı ve övünç kaynağımız Kardak kahramanımızın Kocaeli’nden listede olması bizi fazlası ile mutlu etmiştir. 3. sıra adayımız sayın Prof. Dr Harun Demirkaya, Gebze’de Askerlik şubesi başkanlığı yapmış, Giresunlu ve Kocaeli Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır. 7 .sıra adayımız Sayın Ahmet Yeşil, Gebze merkezde iş yeri olan, bölgede yaşayan adayımızdır. Aynı şekilde, Gebze’de uzun yıllar sağlık yöneticiliği yapan 13. Sıra Adayımız Ayla İlgün Erzurumlu ve Gebze’de yaşamaktadır. Önümüzde kısa bir süre var, Bütün iyi partililer olarak, çok çalışacağız ve mutlaka başaracağız. Dedi
İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleriyle alakalı, bu gün açıklanan listelerle alakalı basın açıklaması yaptı.

Nusret Acur, İyi Parti Gebze’de İyi Gelecek

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleriyle alakalı, bu gün açıklanan listelerle alakalı basın açıklaması yaptı.

Acur, Öncelikler aday adaylığı sürecinde teveccüh gösterip partimizden aday adayı olan bütün Gebze’li aday adayı arkadaşlarımı Kutluyorum, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde, AKP, MHP, CHP ve SP Gebze’yi yok saymıştır, İyi Parti olarak, Listede ilk dörtte 2 Gebze’li,13 de 4 Gebze aday arkadaşımızla seçime gireceğiz bu demek oluyor ki, Gebze’de yaşayan vatandaşlarımız bize teveccüh gösterecektir. Dedi.

Sözlerine Söyle devam eden Acur, 1. Sıra Milletvekili Adayımız aynı zamanda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Türkkan, Kocaeli’nden vekillik yapmış, Dilovası’nda oturan bir büyüğümüz,

Sayın Emekli Albay Ali Türken, Türkiye’ye mal olmuş, başarılı ve övünç kaynağımız Kardak kahramanımızın Kocaeli’nden listede olması bizi fazlası ile mutlu etmiştir.

3. sıra adayımız sayın Prof. Dr Harun Demirkaya, Gebze’de Askerlik şubesi başkanlığı yapmış, Giresunlu ve Kocaeli Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

7 .sıra adayımız Sayın Ahmet Yeşil, Gebze merkezde iş yeri olan, bölgede yaşayan adayımızdır.

Aynı şekilde, Gebze’de uzun yıllar sağlık yöneticiliği yapan 13. Sıra Adayımız Ayla İlgün Erzurumlu ve Gebze’de yaşamaktadır.

Önümüzde kısa bir süre var, Bütün iyi partililer olarak, çok çalışacağız ve mutlaka başaracağız. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.