Grup Başkanvekillerinden Başkavekili Akar’a Mücadeleniz Memnuniyetimizi Artırdı

Siyaset 23.07.2020 - 09:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3030+ kez okundu.
 

Grup Başkanvekillerinden Başkavekili Akar’a Mücadeleniz Memnuniyetimizi Artırdı

TBMM Başkanvekili Akar Mecliste dün ilk oturumu yönetti. Akar’a Milletvekilleri kürsüden başarı dileklerinde bulunurken CHP Grup Başkanvekilleri de Akar’dan övgü ile bahsetti.
Gündem dışı sözler sonrasında Grup Başkanvekillerine yerinden söz veren TBMM Başkanvekili Haydar Akar’a CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel başarı dileklerinde bulundu. EN DEVAMLI MİLLETVEKİLLERİNDEN OLDU Sözlerine başarı dilekleri ile başlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel şunları söyledi. ‘’ Sayın Başkanım, sözlerime yeni seçildiğiniz görevinizde size başarılar dileyerek başlamak istiyorum. Niyetinizden ilk haberdar olduğumda 2011 yılından beri bu sıralarda birlikte mücadele ettiğimiz, Parlamentoya grubumuzun en devamlı milletvekillerinden birisi olarak bugüne kadar yaptığınız katkıların böyle bir görevle devam etmesinden duyacağımız memnuniyeti ifade etmiştik. Grubumuz teveccüh gösterdi, yüce Meclis teveccüh gösterdi, adil kişiliğinizin, özgürlükçü yaklaşımınızın Meclisimizin kaliteli yasamasına katkı sağlayacağına yürekten inanıyor, bir kez daha başarılar diliyorum.’ dedi. Özel’e dilekleri için teşekkür eden Akar’a bir diğer Grup Başkanvekili Engin Altay’da kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.  
TBMM Başkanvekili Akar Mecliste dün ilk oturumu yönetti. Akar’a Milletvekilleri kürsüden başarı dileklerinde bulunurken CHP Grup Başkanvekilleri de Akar’dan övgü ile bahsetti.

Gündem dışı sözler sonrasında Grup Başkanvekillerine yerinden söz veren TBMM Başkanvekili Haydar Akar’a CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel başarı dileklerinde bulundu.

EN DEVAMLI MİLLETVEKİLLERİNDEN OLDU

Sözlerine başarı dilekleri ile başlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel şunları söyledi. ‘’ Sayın Başkanım, sözlerime yeni seçildiğiniz görevinizde size başarılar dileyerek başlamak istiyorum. Niyetinizden ilk haberdar olduğumda 2011 yılından beri bu sıralarda birlikte mücadele ettiğimiz, Parlamentoya grubumuzun en devamlı milletvekillerinden birisi olarak bugüne kadar yaptığınız katkıların böyle bir görevle devam etmesinden duyacağımız memnuniyeti ifade etmiştik. Grubumuz teveccüh gösterdi, yüce Meclis teveccüh gösterdi, adil kişiliğinizin, özgürlükçü yaklaşımınızın Meclisimizin kaliteli yasamasına katkı sağlayacağına yürekten inanıyor, bir kez daha başarılar diliyorum.’ dedi.

Özel’e dilekleri için teşekkür eden Akar’a bir diğer Grup Başkanvekili Engin Altay’da kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.