Levent Altun da yönetime seçildi

Gündem 15.08.2020 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2621+ kez okundu.
 

Levent Altun da yönetime seçildi

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı genel kurulu Zonguldak’ta gerçekleştirildi.
Levent Altun da yönetime seçildi ,Yılmaz Karaca güven tazeledi.   Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı genel kurulu Zonguldak’ta gerçekleştirildi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetiminde yer alan Kocaelili Gazeteci Levent Altun, Basın Vakfı yönetimine de seçildi.  Yılmaz Karaca’nın yeniden Genel Başkan seçildiği kongrede yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Yılmaz Karaca (Eskişehir) Cafer Esendemir (Adana) Bayram Ekici (Nevşehir) Derya Akbıyık (Zonguldak) Semra Şener (Aydın) Levent Altun (Kocaeli) İlker Ülker (Çanakkale) Avni Gelendost (Antalya) Kemal Soylu (Konya) Şahin Özer (Adana) Mehmet Işık (Mersin) Denetim Kuruluna ise Ahmet Abdullaoğlu (Antakya), Cemal İncesoyluer (Tokat) ve Bülent Özyazıcı (Eskişehir) seçildiler. Karaca: Tesisleşmeye önem vereceğiz Divan başkanlığını Erdoğan Kahya, Divan üyeliklerini Levent Altun ve İlker Ülker’in yaptığı genel kurulda konuşan Basın vakfı başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye'de Anadolu basınının durumunun çok kötü olduğunu belirterek, Türkiye'de işsiz gazeteci sayısının arttığını söyledi. Bu yıl  33. yılını kutlayan  Basın Vakfı'nın Türkiye’de bulunan 125 civarında meslek örgütünün oluşturduğu bir vakıf olduğunu dile getiren  Karaca, "Vakfımızın en büyük amaçlarından biri tüm basın çalışanlarının sosyal olaylarını destek olmaktır.  Tesisleşme konusunda çeşitli illerde çalışmalar yapıyoruz" dedi    Gebze ve Kocaeli Basın Vakfı’nda Kongrede ayrıca Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na yeni katılan üye cemiyetlerin de başvuruları değerlendirildi. Yapılan görüşmelerde Gebze Gazeteciler Cemiyeti, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti’nin başvuruları kabul edildi. Kongrede Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni Başkan Vekili Enes Malkoç, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti’ni de Başkan Bahar Kaymakçı Erdoğan temsil etti.
Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı genel kurulu Zonguldak’ta gerçekleştirildi.

Levent Altun da yönetime seçildi ,Yılmaz Karaca güven tazeledi.

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı genel kurulu Zonguldak’ta gerçekleştirildi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetiminde yer alan Kocaelili Gazeteci Levent Altun, Basın Vakfı yönetimine de seçildi. 


Yılmaz Karaca’nın yeniden Genel Başkan seçildiği kongrede yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;


Yılmaz Karaca (Eskişehir)
Cafer Esendemir (Adana)
Bayram Ekici (Nevşehir)
Derya Akbıyık (Zonguldak)
Semra Şener (Aydın)
Levent Altun (Kocaeli)
İlker Ülker (Çanakkale)
Avni Gelendost (Antalya)
Kemal Soylu (Konya)
Şahin Özer (Adana)
Mehmet Işık (Mersin)
Denetim Kuruluna ise Ahmet Abdullaoğlu (Antakya), Cemal İncesoyluer (Tokat) ve Bülent Özyazıcı (Eskişehir) seçildiler.

Karaca: Tesisleşmeye önem vereceğiz
Divan başkanlığını Erdoğan Kahya, Divan üyeliklerini Levent Altun ve İlker Ülker’in yaptığı genel kurulda konuşan Basın vakfı başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye'de Anadolu basınının durumunun çok kötü olduğunu belirterek, Türkiye'de işsiz gazeteci sayısının arttığını söyledi.


Bu yıl  33. yılını kutlayan  Basın Vakfı'nın Türkiye’de bulunan 125 civarında meslek örgütünün oluşturduğu bir vakıf olduğunu dile getiren  Karaca, "Vakfımızın en büyük amaçlarından biri tüm basın çalışanlarının sosyal olaylarını destek olmaktır.  Tesisleşme konusunda çeşitli illerde çalışmalar yapıyoruz" dedi 

 

Gebze ve Kocaeli Basın Vakfı’nda


Kongrede ayrıca Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na yeni katılan üye cemiyetlerin de başvuruları değerlendirildi. Yapılan görüşmelerde Gebze Gazeteciler Cemiyeti, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti’nin başvuruları kabul edildi. Kongrede Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ni Başkan Vekili Enes Malkoç, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti’ni de Başkan Bahar Kaymakçı Erdoğan temsil etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.