KURBAN SATICILARI HİZMETTEN MEMNUN

Çayırova 31.07.2019 - 11:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2223+ kez okundu.
 

KURBAN SATICILARI HİZMETTEN MEMNUN

Çayırova Belediyesi’nin kurban satış alanındaki hizmetlerinden memnun kalan esnaflar Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Akse Mahallesi’nde kurulan kurban satış alanında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa ve Serdal Topçu ile Zabıta Müdürü Zafer Uyar’ın eşlik ettiği Başkan Çiftçi, çadırları tek tek gezerek esnaflarla sohbet edip hayırlı işler temennisinde bulundu.   Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kura sonucunda yerlerin belirlendiği kurban satış alındaki hizmet hayvan satıcılarını da memnun etti. Duş, tuvalet ve mescidin bulunduğu alandaki hizmetleri beğenen esnaflar, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.   Kurban satış alanında bulunan 97 satıcının hizmetlerden memnun olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini belirten Başkan Çiftçi,” Kura çekimini adaletli ve satıcılarımızın gözü önünde şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik. Esnaflarınızın en iyi hizmeti alabilmesi için çalışma yaptık. Bizim için önemli olan hayvan satıcılarımız ile vatandaşlarımızın memnun olması. Alanda gezerken gözlemlediğimiz memnuniyet bizleri de mutlu etti.” diye konuştu.
Çayırova Belediyesi’nin kurban satış alanındaki hizmetlerinden memnun kalan esnaflar Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Akse Mahallesi’nde kurulan kurban satış alanında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa ve Serdal Topçu ile Zabıta Müdürü Zafer Uyar’ın eşlik ettiği Başkan Çiftçi, çadırları tek tek gezerek esnaflarla sohbet edip hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kura sonucunda yerlerin belirlendiği kurban satış alındaki hizmet hayvan satıcılarını da memnun etti. Duş, tuvalet ve mescidin bulunduğu alandaki hizmetleri beğenen esnaflar, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

 

Kurban satış alanında bulunan 97 satıcının hizmetlerden memnun olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini belirten Başkan Çiftçi,” Kura çekimini adaletli ve satıcılarımızın gözü önünde şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik. Esnaflarınızın en iyi hizmeti alabilmesi için çalışma yaptık. Bizim için önemli olan hayvan satıcılarımız ile vatandaşlarımızın memnun olması. Alanda gezerken gözlemlediğimiz memnuniyet bizleri de mutlu etti.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.