KSMMMO stajyerlerle bir araya geldi

Ekonomi 29.10.2018 - 13:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1659+ kez okundu.
 

KSMMMO stajyerlerle bir araya geldi

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) tarafından kahvaltılı stajyer toplantısı gerçekleştirildi.
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(KSMMMO) tarafından Maide Restoranda kahvaltılı stajyer toplantısı düzenlendi. Toplantıya KSMMO Başkanı Fikret Gökmen’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, Oda Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, Stajyerler Komisyon Başkanı Volkan Dişli yönetim kurulu üyeleri Hamit Akbulut, Veysel Çelik, Disiplin Kurulu Başkanı Rüstem Çakal, kurul üyeleri  Özcan Çakır, Hasan Malo, TESMER Sekreteri Engin Eroğlu, Başkan Yardımcısı Necat Çakır ve Kurul Üyesi Ali Yazıcı katılım gösterdi. Kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada meslekle ilgili stajyerlere uyarılarda bulunan KSMMO Başkanı Gökmen  “Bu meslekte geri kalmak mümkün değil. Bu yüzden sürekli kendinizi geliştirmek zorundasınız “ dedi. BİZLER BU MESLEĞİN GELECEĞİYİZ Kahvaltı sonrası konuşan Stajyerler Komisyon Başkanı Volkan Dişli “ Bu yıl son kahvaltı organizasyonumuzda bir aradayız. Bizler bu mesleğin geleceğiyiz. Bu anlamada çalışmalarımız da ve her türlü sorunumuzda bizlerden desteklerini esirgemeyen başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün işlerinizden vakit ayırarak buraya geldiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. BU MESLEKTE GERİ KALMAK MÜMKÜN DEĞİL Komisyon Başkanı Dişli’nin ardından konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ise “ Stajyerlerimizle kahvaltıda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz çünkü sizler bizim mesleğimizin geleceklerisiniz. Bizler sizleregereken önemi vermeye çalışıyoruz. Eğitimler vererek, sizlerle vakit geçirerek sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Bu meslekte geri kalmak mümkün değil. Bu yüzden sürekli kendinizi geliştirmek zorundasınız. Biz size verdiğimiz önemi göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerde gelecekte yine gençlere yol açacaksınız. Sizlere gelecekte huzurlu mutlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) tarafından kahvaltılı stajyer toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(KSMMMO) tarafından Maide Restoranda kahvaltılı stajyer toplantısı düzenlendi. Toplantıya KSMMO Başkanı Fikret Gökmen’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, Oda Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, Stajyerler Komisyon Başkanı Volkan Dişli yönetim kurulu üyeleri Hamit Akbulut, Veysel Çelik, Disiplin Kurulu Başkanı Rüstem Çakal, kurul üyeleri  Özcan Çakır, Hasan Malo, TESMER Sekreteri Engin Eroğlu, Başkan Yardımcısı Necat Çakır ve Kurul Üyesi Ali Yazıcı katılım gösterdi. Kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada meslekle ilgili stajyerlere uyarılarda bulunan KSMMO Başkanı Gökmen  “Bu meslekte geri kalmak mümkün değil. Bu yüzden sürekli kendinizi geliştirmek zorundasınız “ dedi.

BİZLER BU MESLEĞİN GELECEĞİYİZ

Kahvaltı sonrası konuşan Stajyerler Komisyon Başkanı Volkan Dişli “ Bu yıl son kahvaltı organizasyonumuzda bir aradayız. Bizler bu mesleğin geleceğiyiz. Bu anlamada çalışmalarımız da ve her türlü sorunumuzda bizlerden desteklerini esirgemeyen başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün işlerinizden vakit ayırarak buraya geldiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BU MESLEKTE GERİ KALMAK MÜMKÜN DEĞİL

Komisyon Başkanı Dişli’nin ardından konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ise “ Stajyerlerimizle kahvaltıda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz çünkü sizler bizim mesleğimizin geleceklerisiniz. Bizler sizleregereken önemi vermeye çalışıyoruz. Eğitimler vererek, sizlerle vakit geçirerek sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Bu meslekte geri kalmak mümkün değil. Bu yüzden sürekli kendinizi geliştirmek zorundasınız. Biz size verdiğimiz önemi göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerde gelecekte yine gençlere yol açacaksınız. Sizlere gelecekte huzurlu mutlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.