Körfez Kaymakamı, fabrika gibi çalışan okulu gezdi

41 Kocaeli 25.02.2021 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2537+ kez okundu.
 

Körfez Kaymakamı, fabrika gibi çalışan okulu gezdi

Pandemi süreciyle birlikte oluşturulan Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi ile birlikte fabrika gibi faaliyete geçen Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin çalışmaları çok beğendiğini belirtti.
Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt  ve Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin fabrika gibi tonlarca üretim yapan okulun ürettiği ürünler hakkında bilgi alırken, sıvı sabun üretimini de bizzat yerinde inceleme fırsatı buldular. ÜRÜNLERİMİZ ÇOK BEĞENİLDİ Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem üretim tesisinin kurulma süreci hakkında bilgilendirme yaparak, Kocaeli genelinde bir çok kamu ve özel firmalara ürün verdiklerini, üretilen ürünlerin fiyat ve kalite açısından çok beğenildiğini ifade etti. Erdem; “El dezenfektanı, kolonya, ortam dezenfektanı, çamaşır suyu, genel yüzey temizleyici, bulaşık deterjanı, kireç sökücü, yağ sökücü, havuz kimyasalları gibi ürünleri tercihe göre değişik ambalajlarda piyasaya sürmekteyiz. Yapılan tüm çalışmalarımızda bizlere güvenerek yanımızda yer alıp her türlü desteği verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi. SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM Tesiste üretim gerçekleştiren öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Bilgin, öğrencilere; “Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz, iş hayatını öğreniyorsunuz, sizleri tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. BOYA ÜRETİMİ DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz’dan da üretilen ürünler hakkında bilgi alan Kaymakam Bilgin, Oğuz’un önümüzdeki günlerde boya üretimi de gerçekleştireceğiz demesi üzerine, “Çok iyi olur, her türlü desteği vereceğiz” dedi. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, “Bu okulumuz çok başarılı işlere imza attı. Hereke Kimya markası  altında yaptıkları ürünlerle seslerini ilimiz dışına kadar duyurdular. Bu başarılı çalışmalarında her zaman yanlarında olacağız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.  
Pandemi süreciyle birlikte oluşturulan Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi ile birlikte fabrika gibi faaliyete geçen Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin çalışmaları çok beğendiğini belirtti.

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt  ve Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin fabrika gibi tonlarca üretim yapan okulun ürettiği ürünler hakkında bilgi alırken, sıvı sabun üretimini de bizzat yerinde inceleme fırsatı buldular.

ÜRÜNLERİMİZ ÇOK BEĞENİLDİ

Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem üretim tesisinin kurulma süreci hakkında bilgilendirme yaparak, Kocaeli genelinde bir çok kamu ve özel firmalara ürün verdiklerini, üretilen ürünlerin fiyat ve kalite açısından çok beğenildiğini ifade etti. Erdem; “El dezenfektanı, kolonya, ortam dezenfektanı, çamaşır suyu, genel yüzey temizleyici, bulaşık deterjanı, kireç sökücü, yağ sökücü, havuz kimyasalları gibi ürünleri tercihe göre değişik ambalajlarda piyasaya sürmekteyiz. Yapılan tüm çalışmalarımızda bizlere güvenerek yanımızda yer alıp her türlü desteği verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM

Tesiste üretim gerçekleştiren öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Bilgin, öğrencilere; “Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz, iş hayatını öğreniyorsunuz, sizleri tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

BOYA ÜRETİMİ DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz’dan da üretilen ürünler hakkında bilgi alan Kaymakam Bilgin, Oğuz’un önümüzdeki günlerde boya üretimi de gerçekleştireceğiz demesi üzerine, “Çok iyi olur, her türlü desteği vereceğiz” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, “Bu okulumuz çok başarılı işlere imza attı. Hereke Kimya markası  altında yaptıkları ürünlerle seslerini ilimiz dışına kadar duyurdular. Bu başarılı çalışmalarında her zaman yanlarında olacağız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.