KOGİDEF Yönetim Kurulu Darıca'da Toplandı

Gündem 18.01.2020 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3428+ kez okundu.
 

KOGİDEF Yönetim Kurulu Darıca'da Toplandı

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri değerlendirme ve istişare toplantısında Darıca’da bir araya geldiler.
Mehmet Elmas başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri Darıca Deniz Köşkü Sosyal Tesisleri’nde buluştu.   Yapılan çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerini bilgilendiren Başkan Elmas, “İnşallah yepyeni bir döneme giriyoruz. 2019 yılını yapmış olduğumuz organizasyonla taçlandırdık. Şimdi de yeni yerimize geçerek federasyon olarak çıtamızı yükseltiyoruz.” diyerek yönetim kurulu üyelerine Gebze’den Darıca’ya gerçekleşecek taşınma süreci ile alakalı bilgiler paylaştı.   “YENİ YERİMİZ DAHA GENİŞ VE FERAH OLACAK”   Başkan Mehmet Elmas şunları kaydetti:   “Geçen dönem hep birlikte kararını aldığımız yeni yerimize taşınma ile alakalı artık son rötuşlar yapılıyor. Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’nde federasyonumuza prestij değeri katacak yerimize taşınıyoruz. Bu bizim etkinliğimizi daha da çok artıracak özellikle yeni yerimizde otopark sıkıntımız olmayacak. Bunun yanında daha geniş ve ferah bir ortamda derneklerimizi ve misafirlerimizi ağırlayacağız. Federasyonumuz gün boyunca hep açık kalacak. Gençlerimiz başta olmak üzere tüm üyelerimiz her zaman federasyonumuzdan daha çok istifade etme imkânı yakalayacak. İnşallah kısa zamanda bu taşınma işlemini gerçekleştirip yeni yerimizde daha aktif bir dönem bizleri bekliyor.”   Değerlendirme ve istişare toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.  
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri değerlendirme ve istişare toplantısında Darıca’da bir araya geldiler.

Mehmet Elmas başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri Darıca Deniz Köşkü Sosyal Tesisleri’nde buluştu.

 

Yapılan çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerini bilgilendiren Başkan Elmas, “İnşallah yepyeni bir döneme giriyoruz. 2019 yılını yapmış olduğumuz organizasyonla taçlandırdık. Şimdi de yeni yerimize geçerek federasyon olarak çıtamızı yükseltiyoruz.” diyerek yönetim kurulu üyelerine Gebze’den Darıca’ya gerçekleşecek taşınma süreci ile alakalı bilgiler paylaştı.

 

“YENİ YERİMİZ DAHA GENİŞ VE FERAH OLACAK”

 

Başkan Mehmet Elmas şunları kaydetti:

 

“Geçen dönem hep birlikte kararını aldığımız yeni yerimize taşınma ile alakalı artık son rötuşlar yapılıyor. Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’nde federasyonumuza prestij değeri katacak yerimize taşınıyoruz. Bu bizim etkinliğimizi daha da çok artıracak özellikle yeni yerimizde otopark sıkıntımız olmayacak. Bunun yanında daha geniş ve ferah bir ortamda derneklerimizi ve misafirlerimizi ağırlayacağız. Federasyonumuz gün boyunca hep açık kalacak. Gençlerimiz başta olmak üzere tüm üyelerimiz her zaman federasyonumuzdan daha çok istifade etme imkânı yakalayacak. İnşallah kısa zamanda bu taşınma işlemini gerçekleştirip yeni yerimizde daha aktif bir dönem bizleri bekliyor.”

 

Değerlendirme ve istişare toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.