KOGİDEF Gençlik Kolları Başkanı Hakan Bayram Oldu

Gündem 07.09.2019 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3028+ kez okundu.
 

KOGİDEF Gençlik Kolları Başkanı Hakan Bayram Oldu

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu (KOGİDEF) Gençlik Kolları Başkanlığı’na Hakan Bayram getirildi.
Uzun yıllardır Kocaeli bölgesindeki gazete ve radyolarda çeşitli görevlerde bulunan ve bununla birlikte birçok vakıf ve STK’larda görev yapan Gebze’nin Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Bayram, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi. Hakan Bayram’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.     Hakan Bayram kimdir?    Aslen Espiyeli olan Bayram, Anadolu Ünv. Türk Dili ve Edb. bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi’nde pedagojik formasyonunu tamamladı. Öğretmen, şair, yazar, sanatçı, sunucu, radyocu, söz yazarı ve besteci olmanın yanı sıra Kent Haber ve Nefes gazetesinde köşe yazarlığı ve editörlük yaptı. Bir şiir kitabı, bir roman kitabı ve bir solo ezgi albümüne imza attı. Profesyonel klip çalışmaları mevcut. Mesaj Fm radyosunda Genel Yayın Yönetmenliği de yapan Hakan Bayram, şuanda Gebze’nin Sesi Gazetesi’nde Genel Yayın Yönetmeni olarak görevini sürdürüyor.   Evli ve iki çocuk babası.                               
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu (KOGİDEF) Gençlik Kolları Başkanlığı’na Hakan Bayram getirildi.

Uzun yıllardır Kocaeli bölgesindeki gazete ve radyolarda çeşitli görevlerde bulunan ve bununla birlikte birçok vakıf ve STK’larda görev yapan Gebze’nin Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Bayram, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi. Hakan Bayram’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

 

Hakan Bayram kimdir? 

 

Aslen Espiyeli olan Bayram, Anadolu Ünv. Türk Dili ve Edb. bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi’nde pedagojik formasyonunu tamamladı. Öğretmen, şair, yazar, sanatçı, sunucu, radyocu, söz yazarı ve besteci olmanın yanı sıra Kent Haber ve Nefes gazetesinde köşe yazarlığı ve editörlük yaptı. Bir şiir kitabı, bir roman kitabı ve bir solo ezgi albümüne imza attı. Profesyonel klip çalışmaları mevcut. Mesaj Fm radyosunda Genel Yayın Yönetmenliği de yapan Hakan Bayram, şuanda Gebze’nin Sesi Gazetesi’nde Genel Yayın Yönetmeni olarak görevini sürdürüyor.

 

Evli ve iki çocuk babası.

 

 

                

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.