KOGİDEF BAŞKANINDAN YOĞUN BİR HAFTA SONU

Yaşam 07.07.2019 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1838+ kez okundu.
 

KOGİDEF BAŞKANINDAN YOĞUN BİR HAFTA SONU

#KOGİDEF Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet ELMAS Hemşerilerini yanlız bırakmıyor:
  Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet ELMAS, hafta sonu Gebzenin çeşitli yerlerinde Giresunlu hemşeri derneklerinin düzenlediği piknik organizasyonlarına katılım sağlayarak Hemşerilerini yanlız bırakmadı. Elmas'ın ilk duragı kendi Köyüde olan Espiye Taflancık köyünün pikniği oldu burada hemşerileri ve köylüleri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Elmas devamında yine Espiye İlçesinin Güney Köy Köyü derneğinin organize ettiği Piknik şeölenine katılım sağladı. Pikniğe Cumhurbaşkanlığı Lojistik Daire başkanı Gebzeli siyasetci Abdullah Yağcı'da katılım sağladı Organizasyonda kısa bir konuşma yapan Mehmet Elmas Birlik ve beraberliğe vurgu yaparak,Önümüzdeki yıl allah izin verirse tüm hemşerilerimizin bir arada olacağı bir arada eğleneceği büyük bir organizasyon yaparak derneklerimiz arasındaki bölünmüşlüğü ortadan kaldıracak sıcak samimi adımlar atacaklarını dile getirdi.   Piknikte antranörlüğünü de , Kulüp başkan Yardımcısı Mehmet Baba'nın yaptığı, Beylikbağı Spor kulübü bünyesinde yer alan Uzak doğu spor okulu Tekvando takımı da kısa bir gösteri yaptı...  
#KOGİDEF Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet ELMAS Hemşerilerini yanlız bırakmıyor:

 

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet ELMAS, hafta sonu Gebzenin çeşitli yerlerinde Giresunlu hemşeri derneklerinin düzenlediği piknik organizasyonlarına katılım sağlayarak Hemşerilerini yanlız bırakmadı.

Elmas'ın ilk duragı kendi Köyüde olan Espiye Taflancık köyünün pikniği oldu burada hemşerileri ve köylüleri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Elmas devamında yine Espiye İlçesinin Güney Köy Köyü derneğinin organize ettiği Piknik şeölenine katılım sağladı.

Pikniğe Cumhurbaşkanlığı Lojistik Daire başkanı Gebzeli siyasetci Abdullah Yağcı'da katılım sağladı

Organizasyonda kısa bir konuşma yapan Mehmet Elmas Birlik ve beraberliğe vurgu yaparak,Önümüzdeki yıl allah izin verirse tüm hemşerilerimizin bir arada olacağı bir arada eğleneceği büyük bir organizasyon yaparak derneklerimiz arasındaki bölünmüşlüğü ortadan kaldıracak sıcak samimi adımlar atacaklarını dile getirdi.

 

Piknikte antranörlüğünü de , Kulüp başkan Yardımcısı Mehmet Baba'nın yaptığı, Beylikbağı Spor kulübü bünyesinde yer alan Uzak doğu spor okulu Tekvando takımı da kısa bir gösteri yaptı...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.