KOGİDEF BAŞKANI ELMAS'TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Gündem 30.08.2019 - 00:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2458+ kez okundu.
 

KOGİDEF BAŞKANI ELMAS'TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Elmas Mesajında şunlara yer verdi: Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Ülkemizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun dedi.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elmas Mesajında şunlara yer verdi:

Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.
Ülkemizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.