Koceli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas

Gündem 27.03.2020 - 18:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2344+ kez okundu.
 

Koceli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas

Kocaeli'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan KOGİDEF Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas: ''Tüm dünyada din,dil,ırk,zengin fakir demeden herkesi etkisi altına alan #coronavirüs nedeniyle bir açıklamada bulundu''. Elmas açıklamasında; Sevgili dostlarım hepinize hayırlı günler diliyorum: Bütün uzmanlar ,konuya mutakip doktorlar,Sağlık bakani Cumhurbaskani ve ilgili birimler,bu salgını minimuma ancak bizlerin düşürebileceğini soyluyorlar,ama malesef ciddiye almiyoruz . Bütün eş dost sevdiklerimizi uyarmamız gerekiyor,Şunu görebiliyorum ve yapılması gerekiyor diye düşünüyorum,sokağa çıkma yasağı olmali,biraz zorluklarin sonrası ferah olur. Hastahanede kalmaktan evde sevdiklerimizle kalmak daha güzel.Sabredersek başaracağız. Hayırlı cumalar diliyorum sevgili dostlarım dedi.

Kocaeli'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan KOGİDEF Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas:

''Tüm dünyada din,dil,ırk,zengin fakir demeden herkesi etkisi altına alan #coronavirüs nedeniyle bir açıklamada bulundu''.

Elmas açıklamasında; Sevgili dostlarım hepinize hayırlı günler diliyorum:

Bütün uzmanlar ,konuya mutakip doktorlar,Sağlık bakani Cumhurbaskani ve ilgili birimler,bu salgını minimuma ancak bizlerin düşürebileceğini soyluyorlar,ama malesef ciddiye almiyoruz .

Bütün eş dost sevdiklerimizi uyarmamız gerekiyor,Şunu görebiliyorum ve yapılması gerekiyor diye düşünüyorum,sokağa çıkma yasağı olmali,biraz zorluklarin sonrası ferah olur.

Hastahanede kalmaktan evde sevdiklerimizle kalmak daha güzel.Sabredersek başaracağız. Hayırlı cumalar diliyorum sevgili dostlarım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.