Kocaeli'yi Gururlandırdı

41 Spor 08.11.2019 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2539+ kez okundu.
 

Kocaeli'yi Gururlandırdı

Antalya'da düzenlenen Karışık Dövüş Sanatları Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden Altay Pirge, üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
Kariyerinde ilk kez bu çapta büyük bir turnuvaya katılan Karamürselli sporcu Altay Pirge, yarı finalde dünya şampiyonu olan Ürdünlü sporcuya mağlup olunca bronz madalyaya uzandı. Jui jitsuda Türkiye şampiyonu olduğunu hatırlatan Altay Pirge, dünya çapında önemli bir turnuvada dereceye girmenin gururunu yaşadığını belirterek, “Hedefim şampiyonluktu ancak bu turnuva benim açımdan önemli bir tecrübe oldu. Önemli rakiplere karşı güzel galibiyetler aldım. İnşallah sonraki turnuvalarda alacağım madalya altın olacaktır” dedi.  
Antalya'da düzenlenen Karışık Dövüş Sanatları Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden Altay Pirge, üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Kariyerinde ilk kez bu çapta büyük bir turnuvaya katılan Karamürselli sporcu Altay Pirge, yarı finalde dünya şampiyonu olan Ürdünlü sporcuya mağlup olunca bronz madalyaya uzandı.

Jui jitsuda Türkiye şampiyonu olduğunu hatırlatan Altay Pirge, dünya çapında önemli bir turnuvada dereceye girmenin gururunu yaşadığını belirterek, “Hedefim şampiyonluktu ancak bu turnuva benim açımdan önemli bir tecrübe oldu. Önemli rakiplere karşı güzel galibiyetler aldım. İnşallah sonraki turnuvalarda alacağım madalya altın olacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.