Kocaeli Polisinden Yılbaşı Öncesi Operasyon

41 Kocaeli 23.12.2019 - 14:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2241+ kez okundu.
 

Kocaeli Polisinden Yılbaşı Öncesi Operasyon

Polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahıslar için 293 personelle operasyon düzenledi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde huzur ve güvenliği sağlamak ve faillerin yakalanmasına yönelik, 293 personelle operasyon düzenledi.   ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 29 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI   Sabah saatlerinde başlatılan operasyonlarda ekipler, daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlar ve işlek cadde ile sokaklarda yapılan denetimlerde, 'Yağma, yaralama, silahla tehdit, çeşitli hırsızlık ile dolandırıcılık, ruhsatsız tabanca bulundurmak, uyuşturucu ticareti yapmak ve vergi usul kanununa muhalefet' suçlarından aranan 29 kişiyi gözaltına aldı.   Şüphelilerin, işledikleri suça bağlı olarak gönderildikleri polis merkezlerinde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
Polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahıslar için 293 personelle operasyon düzenledi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde huzur ve güvenliği sağlamak ve faillerin yakalanmasına yönelik, 293 personelle operasyon düzenledi.

 

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 29 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Sabah saatlerinde başlatılan operasyonlarda ekipler, daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlar ve işlek cadde ile sokaklarda yapılan denetimlerde, 'Yağma, yaralama, silahla tehdit, çeşitli hırsızlık ile dolandırıcılık, ruhsatsız tabanca bulundurmak, uyuşturucu ticareti yapmak ve vergi usul kanununa muhalefet' suçlarından aranan 29 kişiyi gözaltına aldı.

 

Şüphelilerin, işledikleri suça bağlı olarak gönderildikleri polis merkezlerinde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.