Kocaeli'nde boş araziye atık dökülmesiyle ilgili inceleme

41 Kocaeli 09.04.2021 - 20:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2402+ kez okundu.
 

Kocaeli'nde boş araziye atık dökülmesiyle ilgili inceleme

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, boş araziye atık dökülmesine ilişkin inceleme başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, İlimtepe mevkisinde boş araziye gri renkli atık döküldü. İhbar üzerine olay yerine gelen Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, atıktan numune aldı. Örnekler laboratuvarda analiz edilerek atığın türü tespit edilecek. Öte yandan atıkların İZAYDAŞ'ta bertaraf edileceği, konuyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunulduğu belirtildi.  
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, boş araziye atık dökülmesine ilişkin inceleme başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, İlimtepe mevkisinde boş araziye gri renkli atık döküldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, atıktan numune aldı.

Örnekler laboratuvarda analiz edilerek atığın türü tespit edilecek.

Öte yandan atıkların İZAYDAŞ'ta bertaraf edileceği, konuyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunulduğu belirtildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.