Kocaeli Milletvekili Tarhan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Gündem 23.11.2019 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2112+ kez okundu.
 

Kocaeli Milletvekili Tarhan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitim sisteminin en temel ögesi olan öğretmenlerin, ülkelerin kaderinde çok önemli bir yere sahip olduklarını biliyoruz.
  Ulu Önderimize Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk de kendini her şeyden önce öğretmen olarak tanımlardı. Öğretmenler, ülkenin kalkınmasında, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde, toplumdaki sosyal barışın ve huzurun sağlanmasında, bireylerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve toplumun kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir. Bugün ne yazık ki öğretmenlerimiz atanma sorunları, ek gösterge sorunları, ek ders ücreti sorunları yaşasalar da yılmadan eğitim mücadelelerine devam etmektedirler. Genç nesillerin yetiştiricisi, alnımıza bilgilerden çelenk huzmesi takan tüm eğitim gönüllüsü, emekçi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlarım….
Eğitim sisteminin en temel ögesi olan öğretmenlerin, ülkelerin kaderinde çok önemli bir yere sahip olduklarını biliyoruz.

 

Ulu Önderimize Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk de kendini her şeyden önce öğretmen olarak tanımlardı.

Öğretmenler, ülkenin kalkınmasında, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde, toplumdaki sosyal barışın ve huzurun sağlanmasında, bireylerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve toplumun kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir.

Bugün ne yazık ki öğretmenlerimiz atanma sorunları, ek gösterge sorunları, ek ders ücreti sorunları yaşasalar da yılmadan eğitim mücadelelerine devam etmektedirler.

Genç nesillerin yetiştiricisi, alnımıza bilgilerden çelenk huzmesi takan tüm eğitim gönüllüsü, emekçi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlarım….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.