Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Uyarıyor!

Gündem 24.07.2020 - 10:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1959+ kez okundu.
 

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Uyarıyor!

Müşterilerin Uyması Gereken Önlemler
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kurban bayramı öncesi kurban satışı konusunda hem satan hemde alıcıların uyması gereken kurallar ile alakalı bir bildiri yayımladı. Yayınlanan bildiride: » Müşteriler, hayvan satış alanlarına girerken bilgilendirme tabelalarını okumalıdır. » Girişte el antiseptiği kullanmalıdır. » Ateşi, öksürüğü, burun akıntısı ve solunum sıkıntısı olan, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı müşteriler hayvan satış alanlarına girmemelidir. » Hayvan satış alanlarında maske takılmalıdır. » Müşteri ve satıcılar, hayvan satış alanlarında sosyal mesafeye uymalıdırlar. » Müşteri ve satıcılar arasında el teması (tokalaşma) olmamalıdır.
Müşterilerin Uyması Gereken Önlemler

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kurban bayramı öncesi kurban satışı konusunda hem satan hemde alıcıların uyması gereken kurallar ile alakalı bir bildiri yayımladı.

Yayınlanan bildiride:


» Müşteriler, hayvan satış alanlarına girerken bilgilendirme tabelalarını okumalıdır.
» Girişte el antiseptiği kullanmalıdır.
» Ateşi, öksürüğü, burun akıntısı ve solunum sıkıntısı olan, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı müşteriler hayvan satış alanlarına girmemelidir.
» Hayvan satış alanlarında maske takılmalıdır.
» Müşteri ve satıcılar, hayvan satış alanlarında sosyal mesafeye uymalıdırlar.
» Müşteri ve satıcılar arasında el teması (tokalaşma) olmamalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.