Kocaeli Giresun Federasyonu’ndan Darıcalı Şehide Vefa

Darıca 27.10.2019 - 23:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2533+ kez okundu.
 

Kocaeli Giresun Federasyonu’ndan Darıcalı Şehide Vefa

Darıcalı askerin şehit olduğu haberi gelir gelmez KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas konser ve eğlence etkinliğini iptal etti.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu'nun Darıca sahil etkinlik alanında düzenlemiş olduğu "Büyük Giresun Buluşması"nın final gecesi bu akşam yoğun kalabalıkla başladı. Program da sanatçılar tek tek sahne alırken en son sahneyi ünlü sanatçı Ekin Uzunlar aldı. Uzunlar, iki şarkı seslendirdikten sonra biraz dinlenmek üzere şarkılarına ara verdi. Sahneye Federasyon Başkanı Mehmet Elmas davet edildi. Herkes Mehmet Elmas'tan kısa bir teşekkür konuşması beklerken Başkan Elmas, " Sizlere üzücü bir haber vermek istiyorum. İnanın nasıl bir durumda olduğumu bilemezsiniz. Şuanda bize gelen bilgilere göre Barış Pınarı harekatında çatışmada yaralanmış Darıcalı askerimiz Şanlıurfa'da  tedavi gördüğü hastanede şehit düşmüş. Bu bizi çok üzdü. Şehit Uzman Çavuş Tahsin Sarıtosun kardeşimize Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun. An itibariyele konserimizi iptal ediyoruz. Biz vatanımız için her an hazırız. Şehidimiz varken bize eğlence yapmak düşmez. Herkesi bir dakikalılk saygı duruşuna davet ediyorum." diye konuştu.   Ardından tüm vatandaşlar bir dakikalık saygı duruşu için ayağa kalkarak hemen akabinde istiklal marşı okudu. İstiklal marşı okunduktan sonra şehidin ruhuna fatihalar okundu. Hoca eşliğinde dualar edildi. Bu hassasiyetten ötürü etkinliğe katılan vatandaşlar Başkan Elmas ve yönetimini ayakta alkışlayarak "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.        
Darıcalı askerin şehit olduğu haberi gelir gelmez KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas konser ve eğlence etkinliğini iptal etti.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu'nun Darıca sahil etkinlik alanında düzenlemiş olduğu "Büyük Giresun Buluşması"nın final gecesi bu akşam yoğun kalabalıkla başladı. Program da sanatçılar tek tek sahne alırken en son sahneyi ünlü sanatçı Ekin Uzunlar aldı. Uzunlar, iki şarkı seslendirdikten sonra biraz dinlenmek üzere şarkılarına ara verdi. Sahneye Federasyon Başkanı Mehmet Elmas davet edildi. Herkes Mehmet Elmas'tan kısa bir teşekkür konuşması beklerken Başkan Elmas, " Sizlere üzücü bir haber vermek istiyorum. İnanın nasıl bir durumda olduğumu bilemezsiniz. Şuanda bize gelen bilgilere göre Barış Pınarı harekatında çatışmada yaralanmış Darıcalı askerimiz Şanlıurfa'da  tedavi gördüğü hastanede şehit düşmüş. Bu bizi çok üzdü. Şehit Uzman Çavuş Tahsin Sarıtosun kardeşimize Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun. An itibariyele konserimizi iptal ediyoruz. Biz vatanımız için her an hazırız. Şehidimiz varken bize eğlence yapmak düşmez. Herkesi bir dakikalılk saygı duruşuna davet ediyorum." diye konuştu.

 

Ardından tüm vatandaşlar bir dakikalık saygı duruşu için ayağa kalkarak hemen akabinde istiklal marşı okudu. İstiklal marşı okunduktan sonra şehidin ruhuna fatihalar okundu. Hoca eşliğinde dualar edildi. Bu hassasiyetten ötürü etkinliğe katılan vatandaşlar Başkan Elmas ve yönetimini ayakta alkışlayarak "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.