Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Olgun kandemir haberleri

Gündem 31.12.2018 - 00:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2985+ kez okundu.
 

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Olgun kandemir haberleri

Kocaeli Giresunlular Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir; Yeni Yıl Mesajı Yayınladı
Kocaeli Giresunlular Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir;  Yeni Yıl Mesajı Yaynladı Kandemir yayınladığı mesajda ; Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz.    Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan, yeni yıla gireceğimiz bu günler, geride bırakacağımız yılda yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve değerli hemşerilerimize huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.
Kocaeli Giresunlular Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir; Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Kocaeli Giresunlular Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir;

 Yeni Yıl Mesajı Yaynladı

Kandemir yayınladığı mesajda ;

Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz.

 

 Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan, yeni yıla gireceğimiz bu günler, geride bırakacağımız yılda yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır.


Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve değerli hemşerilerimize huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.