Kocaeli'de terör örgütü PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheli adliyede

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.03.2021 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3354+ kez okundu.
 

Kocaeli'de terör örgütü PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheli adliyede

Kocaeli'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 zanlı adliyeye sevk edildi.
Kocaeli'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 zanlı adliyeye sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 19 Mart'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye götürülen şüphelilerin savcılık sorguları devam ediyor. Terör örgütünün propagandasını yaptığı ileri sürülen kişilerin yakalanmasına yönelik 19 Mart'ta düzenlenen operasyonda, aralarında HDP ilçe yöneticisinin de olduğu 10 zanlı yakalanmış, adreslerdeki aramalarda ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, 42 fişek, çok sayıda dijital materyal ve yasaklı yayın ele geçirilmişti.
Kocaeli'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 zanlı adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 zanlı adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 19 Mart'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye götürülen şüphelilerin savcılık sorguları devam ediyor.

Terör örgütünün propagandasını yaptığı ileri sürülen kişilerin yakalanmasına yönelik 19 Mart'ta düzenlenen operasyonda, aralarında HDP ilçe yöneticisinin de olduğu 10 zanlı yakalanmış, adreslerdeki aramalarda ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, 42 fişek, çok sayıda dijital materyal ve yasaklı yayın ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.