Kocaeli'de ramazan sofraları sanayicilerin katkısıyla zenginleşiyor

Bilim-Teknoloji 18.04.2021 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3083+ kez okundu.
 

Kocaeli'de ramazan sofraları sanayicilerin katkısıyla zenginleşiyor

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un koordinasyonuyla sanayici ve hayırseverlerden temin edilen gıda yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Kent genelinde 32 bin aileye ulaşma hedefiyle 14 Organize Sanayi Bölgesi, liman, tersane ve bazı işletmelerin katkısıyla sürdürülen kampanyada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla 19 bin 305 aileye gıda paketi ve alışveriş kartı dağıtıldı. Vali Yavuz, AA muhabirine, yardımlaşma ve dayanışma ayı ramazanda ihtiyaç sahiplerine daha fazla ulaşmak isteyen Organize Sanayi Bölgeleri, limanlar ve iş insanlarına aracı olduklarını bildirdi. Gıda yardımlarının ramazanın ilk gününden itibaren sürdüğüne, yardımların artarak devam ettiğine dikkati çeken Yavuz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına aktardığı yardımların da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını kaydetti. "Zenginlik ancak vermekle olur" diyen Yavuz, ramazan bitiminde yardımda bulunan sanayici ve hayırseverlere plaket vereceklerini bildirdi.  
KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un koordinasyonuyla sanayici ve hayırseverlerden temin edilen gıda yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Kent genelinde 32 bin aileye ulaşma hedefiyle 14 Organize Sanayi Bölgesi, liman, tersane ve bazı işletmelerin katkısıyla sürdürülen kampanyada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla 19 bin 305 aileye gıda paketi ve alışveriş kartı dağıtıldı.

Vali Yavuz, AA muhabirine, yardımlaşma ve dayanışma ayı ramazanda ihtiyaç sahiplerine daha fazla ulaşmak isteyen Organize Sanayi Bölgeleri, limanlar ve iş insanlarına aracı olduklarını bildirdi.

Gıda yardımlarının ramazanın ilk gününden itibaren sürdüğüne, yardımların artarak devam ettiğine dikkati çeken Yavuz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına aktardığı yardımların da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını kaydetti.

"Zenginlik ancak vermekle olur" diyen Yavuz, ramazan bitiminde yardımda bulunan sanayici ve hayırseverlere plaket vereceklerini bildirdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.