Kocaeli'de kıraathanede tüpün patlaması sonucu hasar oluştu

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2021 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2163+ kez okundu.
 

Kocaeli'de kıraathanede tüpün patlaması sonucu hasar oluştu

Kocaeli'de kıraathanede tüpün patlaması sonucu hasar oluştu
Alınan bilgiye göre, Kadıköy Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde bulunan bir kıraathanenin üst katındaki depoda piknik tüpü henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı.   Patlamanın etkisiyle depoda yangın çıktı.    Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi.   İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği sırada bir patlama daha oldu. Yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığı yangın söndürülürken, depoda maddi hasar oluştu.   Yangın nedeniyle binanın yanındaki trafonun zarar görmesi sonucu bölgede bir süre enerji kesintisi meydana geldi.
Kocaeli'de kıraathanede tüpün patlaması sonucu hasar oluştu

Alınan bilgiye göre, Kadıköy Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde bulunan bir kıraathanenin üst katındaki depoda piknik tüpü henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı.

 

Patlamanın etkisiyle depoda yangın çıktı. 

 

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi.

 

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği sırada bir patlama daha oldu. Yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığı yangın söndürülürken, depoda maddi hasar oluştu.

 

Yangın nedeniyle binanın yanındaki trafonun zarar görmesi sonucu bölgede bir süre enerji kesintisi meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.