Kocaeli'de 11 korsan servis trafikten men edildi

41 Kocaeli 04.09.2021 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2514+ kez okundu.
 

Kocaeli'de 11 korsan servis trafikten men edildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de "korsan servis" faaliyetinin engellenmesine yönelik denetimde 11 araç trafikten men edildi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Dairesine bağlı denetim ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla kent genelinde "korsan servis" ve P plaka denetim uygulamalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra gelen ihbarları da değerlendiren ekipler, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleriyle de koordineli çalışma yürtüyor. Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sınırlarında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde toplam 650 araç kontrol edildi, P plakası olmayan 11 araç geçici olarak trafikten men edildi, 32 araca da evrak eksikliğinden cezai işlem uygulandı. Ayrıca P plakası olan 427 araca da Büyükşehir Belediyesinin Servis Araçları Yönetmeliği kapsamındaki eksikleri nedeniyle ulaşım denetim ekipleri tarafından 137 zabıt varakası düzenlendi.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de "korsan servis" faaliyetinin engellenmesine yönelik denetimde 11 araç trafikten men edildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Dairesine bağlı denetim ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla kent genelinde "korsan servis" ve P plaka denetim uygulamalarını sürdürüyor.

Bunun yanı sıra gelen ihbarları da değerlendiren ekipler, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleriyle de koordineli çalışma yürtüyor.

Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sınırlarında denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde toplam 650 araç kontrol edildi, P plakası olmayan 11 araç geçici olarak trafikten men edildi, 32 araca da evrak eksikliğinden cezai işlem uygulandı.

Ayrıca P plakası olan 427 araca da Büyükşehir Belediyesinin Servis Araçları Yönetmeliği kapsamındaki eksikleri nedeniyle ulaşım denetim ekipleri tarafından 137 zabıt varakası düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.