KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DEN KADINLARA ÖZEL PLAJ

Kültür ve Sanat 05.06.2017 - 09:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2905+ kez okundu.
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DEN KADINLARA ÖZEL PLAJ

Büyükşehir tarafından Kandıra’da kadınlara özel olarak yapılan Miço Koyu’nda yaza hazırlık çalışmaları tamamlandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sadece bayanların kullanımı için hazırlanan ve Kandıra’nın güzide tatil yerlerinden Kerpe’de bulunan Miço Koyu, bu yaza yepyeni yüzüyle girecek. Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmayla alan daha da güzelleştirildi.   ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI 81 dönüm alan üzerinde sadece kadınlara yönelik olarak yapılan koyda çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirildi. 10 bin ağaç dikiminin yapıldığı alanda çiçeklendirme çalışmaları tamamlandı. Kadınlara tahsis edilen Kerpe Miço Koyu geçtiğimiz yaz kullanıma açılmıştı. Miço Koyu etaplar halinde kadınların özel yaşam alanı haline getiriliyor. Etrafı çevrilerek otopark, soyunma kabinleri, tuvalet, yürüyüş parkurları yapılan Miço Koyu Kadınlar Plajı’nda spor alanları, sosyal donatılar da bulunuyor.
Büyükşehir tarafından Kandıra’da kadınlara özel olarak yapılan Miço Koyu’nda yaza hazırlık çalışmaları tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sadece bayanların kullanımı için hazırlanan ve Kandıra’nın güzide tatil yerlerinden Kerpe’de bulunan Miço Koyu, bu yaza yepyeni yüzüyle girecek. Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmayla alan daha da güzelleştirildi.

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI

81 dönüm alan üzerinde sadece kadınlara yönelik olarak yapılan koyda çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirildi. 10 bin ağaç dikiminin yapıldığı alanda çiçeklendirme çalışmaları tamamlandı. Kadınlara tahsis edilen Kerpe Miço Koyu geçtiğimiz yaz kullanıma açılmıştı. Miço Koyu etaplar halinde kadınların özel yaşam alanı haline getiriliyor. Etrafı çevrilerek otopark, soyunma kabinleri, tuvalet, yürüyüş parkurları yapılan Miço Koyu Kadınlar Plajı’nda spor alanları, sosyal donatılar da bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.