Kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü tutuklandı.

3.Sayfa 01.04.2021 - 21:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2633+ kez okundu.
 

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü tutuklandı.

Kocaeli'de JASAT ekiplerince yakalanan hükümlü tutuklandı
Kocaeli'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, "nitelikli hırsızlık" ile "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçlarından hakkında 7 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Y'nin Kandıra'da bir işletmede kayıt dışı çalıştığını tespit etti. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2004 yılından beri kimlik kullanmadığı ve herhangi bir resmi işlem yapmadığı belirlenen S.Y'yi Kandıra'da düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y, nöbetçi mahkemece tutuklandı.  
Kocaeli'de JASAT ekiplerince yakalanan hükümlü tutuklandı

Kocaeli'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, "nitelikli hırsızlık" ile "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçlarından hakkında 7 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Y'nin Kandıra'da bir işletmede kayıt dışı çalıştığını tespit etti.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2004 yılından beri kimlik kullanmadığı ve herhangi bir resmi işlem yapmadığı belirlenen S.Y'yi Kandıra'da düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.