Kendi Kendilerine Yaygara Koparıyorlar

Özel Haber 27.12.2019 - 13:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1709+ kez okundu.
 

Kendi Kendilerine Yaygara Koparıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk yerli otomobili tanıtmak amacıyla Gebze'ye geldi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin 60 yıllık hayal olan Türkiye’nin ilk yerli otomobilini tanıtmak için Gebze’ye geliyor ve tüm ulusal basın televizyonları Gebze’ye üs kurarak, üstelik Gebze’nin adını canlı yayınlarında belirterek tüm Türkiye’ye ve dünyaya adeta ilçemizin adını en üst seviyede reklam yapıyor fakat birileri sosyal medyada tüm bu olumlu gelişmeleri görmeyerek, “Halk çile çekiyor, yollar kapandı, insanlara bu zulüm yapılamaz” gibi abartı üstünde algı operasyonları yapıyor.   Bir şehre cumhurbaşkanı geliyor. Cuma günü olması nedeniyle de Gebze’nin en tarihi ve bilinen camisi olan Çoban Mustafa Paşa Camisi’nde Cuma namazını eda edecek. Tabikii her ülkenin devlet yöneticisine olduğu gibi burada da güvenlik önlemleri alınıyor. Belirli güzergahlar trafiğe kapatılıyor ve insanlar alternatif yolları kullanmak zorunda kalıyor. Bu çerçevede maksimum yarım gün sürecek olan güvenlik önlemlerinden ötürü birileri çığırtkanlık yapıyor.   Kaldı ki bazı zamanlar bir düğün olacağı zaman bile sokaklar kapatılıp gece yarılarına kadar gürültü yapılıyor ve çoğu insanlar bunu düğün olduğu için normal karşılıyorken bir Cumhurbaşkanı için alınan bu tedbirler birilerini neden rahatsız ediyor?   Tecavüzle, hırsızlıkla, cinayetle Gebze’nin adı anılırken sesini çıkartmayanlar Türkiye’nin hayali olan bir otomobili Gebze’de tanıttığı için Cumhurbaşkanı’na teşekkür edeceğine kalkmışlar utanmadan yaygara yapıyorlar!   Ayıp!   İşte o sosyal medyadaki bazı paylaşımlar: -Hayalet şehire dönmüş. -Bu Harami düzen bitecek. -Gebze merkezi niye kapatmışlar ki? Cumhurbaşkanı merkezde alışveriş mi yapacakmış. Yoksa araba bizim çarşıda üretildi haberimiz mi yok? Bilişim vadisi nere Gebze merkez nere? -Korumalar camiye sığar mı acaba? -Mustafa Paşada son durum M.pasa cami Cemaate kapatıldı? -Cumhurbaşkanımız geliyor, sonuna kadar önlemler alınsın ama bu kadar abartıya, korkuya, insanlara işkence yapmaya ne gerek var... Bunun yaşlısı, engellisi, çocuğu ve hamilesi var...Bir şehri bu kadar kilitlemek, insanları yok saymak hangi aklın işi?  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk yerli otomobili tanıtmak amacıyla Gebze'ye geldi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin 60 yıllık hayal olan Türkiye’nin ilk yerli otomobilini tanıtmak için Gebze’ye geliyor ve tüm ulusal basın televizyonları Gebze’ye üs kurarak, üstelik Gebze’nin adını canlı yayınlarında belirterek tüm Türkiye’ye ve dünyaya adeta ilçemizin adını en üst seviyede reklam yapıyor fakat birileri sosyal medyada tüm bu olumlu gelişmeleri görmeyerek, “Halk çile çekiyor, yollar kapandı, insanlara bu zulüm yapılamaz” gibi abartı üstünde algı operasyonları yapıyor.

 

Bir şehre cumhurbaşkanı geliyor. Cuma günü olması nedeniyle de Gebze’nin en tarihi ve bilinen camisi olan Çoban Mustafa Paşa Camisi’nde Cuma namazını eda edecek. Tabikii her ülkenin devlet yöneticisine olduğu gibi burada da güvenlik önlemleri alınıyor. Belirli güzergahlar trafiğe kapatılıyor ve insanlar alternatif yolları kullanmak zorunda kalıyor. Bu çerçevede maksimum yarım gün sürecek olan güvenlik önlemlerinden ötürü birileri çığırtkanlık yapıyor.

 

Kaldı ki bazı zamanlar bir düğün olacağı zaman bile sokaklar kapatılıp gece yarılarına kadar gürültü yapılıyor ve çoğu insanlar bunu düğün olduğu için normal karşılıyorken bir Cumhurbaşkanı için alınan bu tedbirler birilerini neden rahatsız ediyor?

 

Tecavüzle, hırsızlıkla, cinayetle Gebze’nin adı anılırken sesini çıkartmayanlar Türkiye’nin hayali olan bir otomobili Gebze’de tanıttığı için Cumhurbaşkanı’na teşekkür edeceğine kalkmışlar utanmadan yaygara yapıyorlar!

 

Ayıp!

 

İşte o sosyal medyadaki bazı paylaşımlar:

-Hayalet şehire dönmüş.

-Bu Harami düzen bitecek.

-Gebze merkezi niye kapatmışlar ki? Cumhurbaşkanı merkezde alışveriş mi yapacakmış. Yoksa araba bizim çarşıda üretildi haberimiz mi yok? Bilişim vadisi nere Gebze merkez nere?

-Korumalar camiye sığar mı acaba?

-Mustafa Paşada son durum M.pasa cami Cemaate kapatıldı?

-Cumhurbaşkanımız geliyor, sonuna kadar önlemler alınsın ama bu kadar abartıya, korkuya, insanlara işkence yapmaya ne gerek var... Bunun yaşlısı, engellisi, çocuğu ve hamilesi var...Bir şehri bu kadar kilitlemek, insanları yok saymak hangi aklın işi?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.