Kemal Kılıçdaroğlu:Belediyelerin yaptığını Cumhurbaşkanlığı Yapamıyor

Gündem 13.04.2020 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2643+ kez okundu.
 

Kemal Kılıçdaroğlu:Belediyelerin yaptığını Cumhurbaşkanlığı Yapamıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Habertürk canlı yayınında yaptığı açıklamalar yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. CHP Lideri, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı. "BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞINI CUMHURBAŞKANLIĞI YAPAMIYOR" Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhurbaşkanlığı yapamıyor, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Faturayı garip, gureba ödüyor. Laf söylemeyeyim, eleştirmeyeyim diyorum öyle bir noktaya geliyor ki tahammül edemiyorum. Liyakat, istişare denen bir şey var. Çağırırsın bu işin uzmanlarını 'Beyler ne diyorsunuz' dersiniz." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Habertürk canlı yayınında yaptığı açıklamalar yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

CHP Lideri, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı.

"BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞINI CUMHURBAŞKANLIĞI YAPAMIYOR"

Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhurbaşkanlığı yapamıyor, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Faturayı garip, gureba ödüyor. Laf söylemeyeyim, eleştirmeyeyim diyorum öyle bir noktaya geliyor ki tahammül edemiyorum. Liyakat, istişare denen bir şey var. Çağırırsın bu işin uzmanlarını 'Beyler ne diyorsunuz' dersiniz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.