kbb otobüs saatleri kbb mobil uygulama kbb haberleri

41 Kocaeli 13.09.2018 - 12:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2340+ kez okundu.
 

kbb otobüs saatleri kbb mobil uygulama kbb haberleri

Büyükşehirʹin mobil uygulaması finalde oylarınızı bekliyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulaması, sektörün en saygın etkinliklerinden olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde finale kaldı. Yarışmanın ‘’Mobil Uygulama-Hizmet’’ kategorisinde finale kalan 10 uygulama arasında yer alan ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulaması, halk oylaması kategorisinde yarışıyor. Uygulamaya oy vermek için www.altinorumcek.com sitesinin halk oylaması bölümüne facebook, twitter veya Google hesabıyla giriş yapmak gerekiyor. ALTIN ÖRÜMCEKTE FİNALE KALDI Bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeyle 29 farklı kategoride en yüksek puanı alarak finale kalan web projeleri belli oldu. Finale kalan projeler, yarışmanın sitesinde internet kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ uygulaması, ’’Mobil Uygulama-Hizmet’’ kategorisinde jüriden en çok oy alan 10 uygulama arasında yer aldı. SON TARİH 28 EYLÜL Halkın favorilerini seçmek için yapılan oylama sonucunda her kategoride dereceye girenler belli olacak. Sitede oy verme işlemi 28 Eylül 2018 tarihine kadar devam ediyor. Kazananın halk oylamasıyla belirleneceği yarışmada www.altinorumcek.com internet sitesinin halk oylaması bölümüne girmek ve burada facebook, twitter veya Google hesabıyla giriş yaparak oy vermek gerekiyor. 1.500 KM’LİK 52 PARKUR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde 1.500 km’lik 52 parkurdan oluşan doğal yürüyüş parkurlarını, doğa tutkunları için bir tık mesafesine indiren mobil uygulaması, sektörün seçkin yarışmalarından olan Altın Örümcek’te finale kaldı. Yarışmanın mobil uygulama-hizmet kategorisinde finale kalan 10 uygulama arasında yer alan ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulaması; ETS Tur, Pegasus, Setur gibi rakiplerle yarışıyor.   KOCAELİ YÜRÜYÜŞ PARKURLARI ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulamasında Kocaeli’nin doğal yürüyüş rotaları, dört başlık altında toplandı. Bu uygulamada yer alan rotalar; yürüyüş ve bisiklet etkinliklerinden oluşuyor. Kocaeli’nin ‘Doğal’ ve ‘Kültürel’ rotaları; Tematik Parkurlar (Trekking), Günübirlik Yürüyüş Parkurları (Hiking), Kanyon Geçişleri (Kanyoning) ve Dağ Bisikleti Parkurları (Mountain Biking) şeklinde kategorize ediliyor.
Büyükşehirʹin mobil uygulaması finalde oylarınızı bekliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulaması, sektörün en saygın etkinliklerinden olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde finale kaldı. Yarışmanın ‘’Mobil Uygulama-Hizmet’’ kategorisinde finale kalan 10 uygulama arasında yer alan ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulaması, halk oylaması kategorisinde yarışıyor. Uygulamaya oy vermek için www.altinorumcek.com sitesinin halk oylaması bölümüne facebook, twitter veya Google hesabıyla giriş yapmak gerekiyor.

ALTIN ÖRÜMCEKTE FİNALE KALDI


Bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeyle 29 farklı kategoride en yüksek puanı alarak finale kalan web projeleri belli oldu. Finale kalan projeler, yarışmanın sitesinde internet kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ uygulaması, ’’Mobil Uygulama-Hizmet’’ kategorisinde jüriden en çok oy alan 10 uygulama arasında yer aldı.

SON TARİH 28 EYLÜL


Halkın favorilerini seçmek için yapılan oylama sonucunda her kategoride dereceye girenler belli olacak. Sitede oy verme işlemi 28 Eylül 2018 tarihine kadar devam ediyor. Kazananın halk oylamasıyla belirleneceği yarışmada www.altinorumcek.com internet sitesinin halk oylaması bölümüne girmek ve burada facebook, twitter veya Google hesabıyla giriş yaparak oy vermek gerekiyor.

1.500 KM’LİK 52 PARKUR


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde 1.500 km’lik 52 parkurdan oluşan doğal yürüyüş parkurlarını, doğa tutkunları için bir tık mesafesine indiren mobil uygulaması, sektörün seçkin yarışmalarından olan Altın Örümcek’te finale kaldı. Yarışmanın mobil uygulama-hizmet kategorisinde finale kalan 10 uygulama arasında yer alan ‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulaması; ETS Tur, Pegasus, Setur gibi rakiplerle yarışıyor.

 

KOCAELİ YÜRÜYÜŞ PARKURLARI


‘’Kocaeli Yürüyüş Parkurları’’ mobil uygulamasında Kocaeli’nin doğal yürüyüş rotaları, dört başlık altında toplandı. Bu uygulamada yer alan rotalar; yürüyüş ve bisiklet etkinliklerinden oluşuyor. Kocaeli’nin ‘Doğal’ ve ‘Kültürel’ rotaları; Tematik Parkurlar (Trekking), Günübirlik Yürüyüş Parkurları (Hiking), Kanyon Geçişleri (Kanyoning) ve Dağ Bisikleti Parkurları (Mountain Biking) şeklinde kategorize ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.