KBB'DEN KOOPERATİFLERE 40 BİN MASKE

41 Kocaeli 22.04.2020 - 11:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1811+ kez okundu.
 

KBB'DEN KOOPERATİFLERE 40 BİN MASKE

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında özel halk otobüsü sürücülerinin kullanması için kooperatiflere maske dağıttı.   Büyükşehir’den kooperatiflere 40 bin maske   Koronavirüs salgınına karşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında kullanılmak üzere kooperatiflere maske dağıtımına devam ediyor.   OTOBÜSCÜLERE MASKE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı il genelinde aldığı önlemleri artırıyor. Bu hizmetler kapsamında Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü özel halk otobüsleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nce kooperatiflere maske dağıtılıyor.   KOOPERATİFLERE TESLİM EDİLDİ Salgın riskine karşı otobüs şoförlerinin korunması ve daha rahat çalışabilmeleri için maske ve hijyen büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce Kocaeli genelindeki tüm kooperatiflere 40 bin adet maske temin edildi. Maskeler kooperatifler tarafından şoförlere dağıtılacak. Kooperatif yöneticileri ve çalışanları yapılan hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında özel halk otobüsü sürücülerinin kullanması için kooperatiflere maske dağıttı.

 

Büyükşehir’den kooperatiflere 40 bin maske

 

Koronavirüs salgınına karşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında kullanılmak üzere kooperatiflere maske dağıtımına devam ediyor.

 

OTOBÜSCÜLERE MASKE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı il genelinde aldığı önlemleri artırıyor. Bu hizmetler kapsamında Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü özel halk otobüsleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nce kooperatiflere maske dağıtılıyor.

 

KOOPERATİFLERE TESLİM EDİLDİ

Salgın riskine karşı otobüs şoförlerinin korunması ve daha rahat çalışabilmeleri için maske ve hijyen büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce Kocaeli genelindeki tüm kooperatiflere 40 bin adet maske temin edildi. Maskeler kooperatifler tarafından şoförlere dağıtılacak. Kooperatif yöneticileri ve çalışanları yapılan hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.