Kazım Karabekir’e Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi müjdesi

Darıca 14.09.2020 - 19:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2370+ kez okundu.
 

Kazım Karabekir’e Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi müjdesi

Darıca Belediyesi’nin hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş’ın katkılarıyla Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptıracağı Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi için protokol imzalandı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, katkılarından dolayı hayırsever işadamına teşekkür etti.
Darıca Belediyesi’nin hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş’ın katkılarıyla Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptıracağı Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi için protokol imzalandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş, protokolü birlikte imzalarken yapılacak olan Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi ile bölgenin önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak. BAŞKAN BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ Her alanda etkin ve verimli bir çalışma yürüterek Darıca’yı daha yaşanabilir kent yapma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’ya hizmet yaparken hayırsever işadamlarımızdan da katkı alıyoruz. İlçemize eserler kazandırırken hayırsever vatandaşlar, özel sektör ve kamu kurumları ile de işbirliği yapıyoruz. Yakında Kazım Karabekir mahallemizde temelini atacağımız Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi’nin yapımında inşaatı üstlenen hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş’a teşekkür ediyorum” dedi. Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi inşaatına büyük katkı sağlayacak olan hayırsever iş adamı Rüstem Metin Yurttaş da kendilerine böylesine güzel ve anlamlı bir projede yer alma fırsatı sağlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a teşekkür etti. HEM SAĞLIK OCAĞI HEM KÜLTÜR MERKEZİ Kazım Karabekir Mahallesi’nde hem sağlık ocağı hem de kültür merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi aynı zamanda bölgenin önemli bir ihtiyacına da cevap verecek. Proje hakkında da bilgi veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Halkımızın sağlığı ve mutluluğu bizler için son derece önemli. Halkımızın tüm talep ve ihtiyaçlarını titizlikle inceleyip, Darıca’mıza en yüksek faydayı sağlamaya çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Daha önce sağlık alanı olarak tahsis ettiğimiz Sancaktepe’nin altındaki alanda hayata geçireceğimiz proje ile o bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap vermiş olacağız” dedi. 200 KİŞİLİK KONFERANS SALONU Projenin detayları hakkında da bilgiler veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Zemin artı 2 kattan oluşacak olan projenin zemin katı Sağlık Bakanlığı’na bağlı Halk Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek. 1. ve 2. Katları ise Darıca Belediyesi Kültür Merkezi olarak hizmet verecek. Adeta mini bir kültür merkezi olarak faaliyet gösterecek olan projede çok amaçlı derslikler, fuaye alanı, çok amaçlı salon, 200 kişilik konferans salonu, kütüphane, bay ve bayan mescitleri ile yönetim ofisleri gibi alanlar yer alacak” şeklinde konuştu.
Darıca Belediyesi’nin hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş’ın katkılarıyla Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptıracağı Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi için protokol imzalandı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, katkılarından dolayı hayırsever işadamına teşekkür etti.

Darıca Belediyesi’nin hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş’ın katkılarıyla Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptıracağı Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi için protokol imzalandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş, protokolü birlikte imzalarken yapılacak olan Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi ile bölgenin önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak.

BAŞKAN BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ

Her alanda etkin ve verimli bir çalışma yürüterek Darıca’yı daha yaşanabilir kent yapma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’ya hizmet yaparken hayırsever işadamlarımızdan da katkı alıyoruz. İlçemize eserler kazandırırken hayırsever vatandaşlar, özel sektör ve kamu kurumları ile de işbirliği yapıyoruz. Yakında Kazım Karabekir mahallemizde temelini atacağımız Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi’nin yapımında inşaatı üstlenen hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş’a teşekkür ediyorum” dedi. Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi inşaatına büyük katkı sağlayacak olan hayırsever iş adamı Rüstem Metin Yurttaş da kendilerine böylesine güzel ve anlamlı bir projede yer alma fırsatı sağlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a teşekkür etti.

HEM SAĞLIK OCAĞI HEM KÜLTÜR MERKEZİ

Kazım Karabekir Mahallesi’nde hem sağlık ocağı hem de kültür merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi aynı zamanda bölgenin önemli bir ihtiyacına da cevap verecek. Proje hakkında da bilgi veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Halkımızın sağlığı ve mutluluğu bizler için son derece önemli. Halkımızın tüm talep ve ihtiyaçlarını titizlikle inceleyip, Darıca’mıza en yüksek faydayı sağlamaya çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Daha önce sağlık alanı olarak tahsis ettiğimiz Sancaktepe’nin altındaki alanda hayata geçireceğimiz proje ile o bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap vermiş olacağız” dedi.

200 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Projenin detayları hakkında da bilgiler veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Zemin artı 2 kattan oluşacak olan projenin zemin katı Sağlık Bakanlığı’na bağlı Halk Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek. 1. ve 2. Katları ise Darıca Belediyesi Kültür Merkezi olarak hizmet verecek. Adeta mini bir kültür merkezi olarak faaliyet gösterecek olan projede çok amaçlı derslikler, fuaye alanı, çok amaçlı salon, 200 kişilik konferans salonu, kütüphane, bay ve bayan mescitleri ile yönetim ofisleri gibi alanlar yer alacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.