KAYA; ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Çayırova 17.12.2018 - 15:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1872+ kez okundu.
 

KAYA; ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya Çalışmalara hızlandırdı. Başkan adayı Kaya; CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, İlçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleri ile yoğun ziyaretlere devam ediyor.
EKONOMİK KRİZ ESNAFIN BELİNİ BUKMUŞ Çayırova Fatih caddesinde esnaf ziyareti yaparak, esnafın tek, tek elini sıkan ve hatırını soran CHP Belediye Başkan adayı Kaya; vatandaşın olumlu tepkisinden oldukça mutlu oldu. Ziyarette vatandaşın en büyük sıkıntısının yaşanan ekonomik kriz olduğunu, vatandaşlarımızın umudu yok olmuş durumda, insanlar artık sıkıntılarını konuşmuyor yüksek sesle haykıyor ve bir umut arıyor. ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ 31 Marta kadar çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız diye Selahattin Kaya, geçmişte Çayırovada 4,5 yıldır ilçe Başkanlığı yapıyorum, bu süre zarfında 4 seçim yaşadık bu sebeple kamuoyu tarafından tanınıyor ve biliniyorum İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde Çayırovada yaşanan olumsuzlukları gerek Ulusal basında gerekse yerelde hep gündeme getirdim ve üzerine gittim. Şimdi ise Belediye Başkan adayı olarak kapı, gezerek anlatacağım. Yaşanan bu olumsuzluklara karşı Çayırovalı hemşerilerimin bana destek vereceklerine yürekten inanıyorum, bu dönem Çayırovada mevcut bu gidişattan memnun olmayanlarla, siyasi parti ayırımı yapmadan bir değişimi birlikte başaracağız dedi.
CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya Çalışmalara hızlandırdı. Başkan adayı Kaya; CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, İlçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleri ile yoğun ziyaretlere devam ediyor.

EKONOMİK KRİZ ESNAFIN BELİNİ BUKMUŞ

Çayırova Fatih caddesinde esnaf ziyareti yaparak, esnafın tek, tek elini sıkan ve hatırını soran CHP Belediye Başkan adayı Kaya; vatandaşın olumlu tepkisinden oldukça mutlu oldu. Ziyarette vatandaşın en büyük sıkıntısının yaşanan ekonomik kriz olduğunu, vatandaşlarımızın umudu yok olmuş durumda, insanlar artık sıkıntılarını konuşmuyor yüksek sesle haykıyor ve bir umut arıyor.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

31 Marta kadar çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız diye Selahattin Kaya, geçmişte Çayırovada 4,5 yıldır ilçe Başkanlığı yapıyorum, bu süre zarfında 4 seçim yaşadık bu sebeple kamuoyu tarafından tanınıyor ve biliniyorum İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde Çayırovada yaşanan olumsuzlukları gerek Ulusal basında gerekse yerelde hep gündeme getirdim ve üzerine gittim. Şimdi ise Belediye Başkan adayı olarak kapı, gezerek anlatacağım. Yaşanan bu olumsuzluklara karşı Çayırovalı hemşerilerimin bana destek vereceklerine yürekten inanıyorum, bu dönem Çayırovada mevcut bu gidişattan memnun olmayanlarla, siyasi parti ayırımı yapmadan bir değişimi birlikte başaracağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.