Karadeniz'de PKK'ya Geçit Yok!

3.Sayfa 18.05.2019 - 13:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2617+ kez okundu.
 

Karadeniz'de PKK'ya Geçit Yok!

Karadeniz'e sızan teröristler, bir bir etkisiz hale getiriliyor. Son olarak ‘Kawa’ kod adlı PKK’lı terörist, teslim oldu.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kararlı adımlarıyla, yurt içinde ve yurt dışında iyice köşeye sıkışan terör örgütlerine operasyon yapılmaya devam ediliyor. PKK'lı teröristlerin Karadeniz'e sızdığı bilgisi alan Mehmetçik, gecelerini gündüzlerini katarak, bölgede terörist bırakmamak için harekete geçti.   TESLİM OLDU   Doğu Karadeniz’de süren terör operasyonları sonucunda uzun süredir aranan ‘Kawa’ kod adlı PKK’lı terörist, Mehmetçik'in müdahalesine dayanamadı ve Giresun’un Güce ilçesi ile Espiye ilçesini bağlayan kırsalda süren operasyonlar esnasında, güvenlik güçlerine teslim oldu.   AÇLIKTAN ÖLÜYORDU   Terörist açlıktan ölmek üzereyken teslim oldu.  Teröristin sorgusu şu an devam ederken, uzun süredir aç ve yorgun olduğu görüldü. Kawa kod adlı terörist, daha önce bölgedeki birçok çatışma esnasında yakalanamadan kaçmıştı. Teröristin yanında bulunduğu bilinen Aras’ kod adlı Aras Aslan adlı teröristin yakalanması için de operasyonlar sürüyor.
Karadeniz'e sızan teröristler, bir bir etkisiz hale getiriliyor. Son olarak ‘Kawa’ kod adlı PKK’lı terörist, teslim oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kararlı adımlarıyla, yurt içinde ve yurt dışında iyice köşeye sıkışan terör örgütlerine operasyon yapılmaya devam ediliyor.

PKK'lı teröristlerin Karadeniz'e sızdığı bilgisi alan Mehmetçik, gecelerini gündüzlerini katarak, bölgede terörist bırakmamak için harekete geçti.

 

TESLİM OLDU

 

Doğu Karadeniz’de süren terör operasyonları sonucunda uzun süredir aranan ‘Kawa’ kod adlı PKK’lı terörist, Mehmetçik'in müdahalesine dayanamadı ve Giresun’un Güce ilçesi ile Espiye ilçesini bağlayan kırsalda süren operasyonlar esnasında, güvenlik güçlerine teslim oldu.

 

AÇLIKTAN ÖLÜYORDU

 

Terörist açlıktan ölmek üzereyken teslim oldu.  Teröristin sorgusu şu an devam ederken, uzun süredir aç ve yorgun olduğu görüldü. Kawa kod adlı terörist, daha önce bölgedeki birçok çatışma esnasında yakalanamadan kaçmıştı. Teröristin yanında bulunduğu bilinen Aras’ kod adlı Aras Aslan adlı teröristin yakalanması için de operasyonlar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.