KARABACAK AYAR VE EKİBİNİ AĞIRLADI

Siyaset 25.07.2018 - 21:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1805+ kez okundu.
 

KARABACAK AYAR VE EKİBİNİ AĞIRLADI

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.
Ayar ve beraberindekiler Başkan Karabacak’la gündeme dair fikir alışverişinde bulunurken, Başkan Karabacak’ı 29 Temmuz’da Hünkar Çayırında gerçekleşecek 91. Genişletilmiş Danışma Meclisi ve Teşkilat Piknik Programına davet ettiler. KOCAELİ HER DAİM HAZIR Nazik ziyaretleri ve davetleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak ise AK Partili belediye ve parti yönetimleri arasında her zamankinden daha güçlü bir birliktelik olduğuna vurgu yaparken, “sizler Gebze’de bizler ise Darıca’da ilçelerimiz ve ülkemiz adına her daim hizmet üretmeye devam ediyoruz. Yaptığımız her başarılı projede parti teşkilatlarımızın katkısı çok büyük. 24 Haziran seçimleriyle birlikte daha güçlü bir şekilde önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Kocaelimizin bütün ilçelerinde birlik ve beraberlik içinde yeniden bütün ilçeleri kazanarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.  
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.

Ayar ve beraberindekiler Başkan Karabacak’la gündeme dair fikir alışverişinde bulunurken, Başkan Karabacak’ı 29 Temmuz’da Hünkar Çayırında gerçekleşecek 91. Genişletilmiş Danışma Meclisi ve Teşkilat Piknik Programına davet ettiler.

KOCAELİ HER DAİM HAZIR

Nazik ziyaretleri ve davetleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak ise AK Partili belediye ve parti yönetimleri arasında her zamankinden daha güçlü bir birliktelik olduğuna vurgu yaparken, “sizler Gebze’de bizler ise Darıca’da ilçelerimiz ve ülkemiz adına her daim hizmet üretmeye devam ediyoruz. Yaptığımız her başarılı projede parti teşkilatlarımızın katkısı çok büyük. 24 Haziran seçimleriyle birlikte daha güçlü bir şekilde önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Kocaelimizin bütün ilçelerinde birlik ve beraberlik içinde yeniden bütün ilçeleri kazanarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.