Kandıra'da Ağaç Kesilecek

Gündem 25.05.2019 - 18:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2010+ kez okundu.
 

Kandıra'da Ağaç Kesilecek

Kandıra ilçesine kurulacak taş ocağı için 5 bin ağacın işaretlendiği ve hepsinin kesileceği ortaya çıktı.
Kandıra ilçesinde, 5 bin ağaç yok olmak üzere... Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube eski Başkanı Sait Ağdacı, Kandıra ilçesi Babaköy’de yaklaşık 13 hektarlık alanda taş ocağı açılacağını söyledi. 13 HEKTARLIK ALAN Ağaçların numaralandırıldığını ifade eden Ağdacı, "Taş ocağı açılıp taş çıkarılacak bu 13 hektarlık alanda. O bölgede bazı ağaçlar numaralandırıldı ve o ağaçlar da netice itibarıyla kesilecek. AĞAÇ KIYIMI Yaklaşık 5 bin ağaç kesilecek, yani yine bir ağaç kıyımı olacak orada." diye konuştu.   "TAŞ OCAĞI AÇILACAK BAŞKA ALAN YOK MU"" Ağdacı, taş ocağının başka alana açılması gerektiğini ifade ederek, “13 hektardan bahsediyoruz. Taş ocağı açılacak başka alan yok mu, başka bir saha yok mu? Neden oradaki ağaçlar kesiliyor? O bölgede söylenen miktarda ağaç kesildiği takdirde yine bir ekosistemin yok oluşundan söz edeceğiz." diye konuştu.
Kandıra ilçesine kurulacak taş ocağı için 5 bin ağacın işaretlendiği ve hepsinin kesileceği ortaya çıktı.

Kandıra ilçesinde, 5 bin ağaç yok olmak üzere...

Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube eski Başkanı Sait Ağdacı, Kandıra ilçesi Babaköy’de yaklaşık 13 hektarlık alanda taş ocağı açılacağını söyledi.

13 HEKTARLIK ALAN

Ağaçların numaralandırıldığını ifade eden Ağdacı, "Taş ocağı açılıp taş çıkarılacak bu 13 hektarlık alanda. O bölgede bazı ağaçlar numaralandırıldı ve o ağaçlar da netice itibarıyla kesilecek.

AĞAÇ KIYIMI

Yaklaşık 5 bin ağaç kesilecek, yani yine bir ağaç kıyımı olacak orada." diye konuştu.

 

"TAŞ OCAĞI AÇILACAK BAŞKA ALAN YOK MU""

Ağdacı, taş ocağının başka alana açılması gerektiğini ifade ederek, “13 hektardan bahsediyoruz. Taş ocağı açılacak başka alan yok mu, başka bir saha yok mu? Neden oradaki ağaçlar kesiliyor? O bölgede söylenen miktarda ağaç kesildiği takdirde yine bir ekosistemin yok oluşundan söz edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.