kandira belediyesi haberleri

Kültür ve Sanat 30.07.2018 - 15:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3028+ kez okundu.
 

kandira belediyesi haberleri

Kandıra Belediyesi kuruluşunun 150. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirecek festival
Festival Etkinlik Takvimi; Sünnet Şöleni: 31 Temmuz Salı, Saat 18.00’de Namazgah Kültür Merkezinde yapılacaktır. Güreş Festivali: 01 Ağustos Çarşamba, saat 13.00’te Namazgah Kültür Merkezi Konser: 1 Ağustos Çarşamba saat: 20.00’De Mehmet Sarıcan İlçe Stadında düzenlenecek olan konser programına ilk olarak Kandıralı Şarkıcı Sertaç Tugay sahne alacak. Ardından Tuğba Özay da sevilen şarkılarıyla geceye renk katacak. Son olarak konser programı ünlü sanatçı Derya Uluğ ve şarkılarıyla son bulacak.  
Kandıra Belediyesi kuruluşunun 150. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirecek festival

Festival Etkinlik Takvimi;
Sünnet Şöleni: 31 Temmuz Salı, Saat 18.00’de Namazgah Kültür Merkezinde yapılacaktır.
Güreş Festivali: 01 Ağustos Çarşamba, saat 13.00’te Namazgah Kültür Merkezi
Konser: 1 Ağustos Çarşamba saat: 20.00’De Mehmet Sarıcan İlçe Stadında düzenlenecek olan konser programına ilk olarak Kandıralı Şarkıcı Sertaç Tugay sahne alacak. Ardından Tuğba Özay da sevilen şarkılarıyla geceye renk katacak. Son olarak konser programı ünlü sanatçı Derya Uluğ ve şarkılarıyla son bulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.