Kandemir: “Bu teşkilat yeni bir destan yazacak”

Siyaset 31.12.2020 - 19:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1504+ kez okundu.
 

Kandemir: “Bu teşkilat yeni bir destan yazacak”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kocaeli İl Yönetim Kurulu ile video konferans yoluyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
ELLİBEŞ TEŞEKKÜR ETTİ   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kocaeli İl Yönetim Kurulu ile video konferans yoluyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.     AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Kasım’da gerçekleşen 7.Olağan İl Kongresi’nden dolayı bir kez daha teşekkür eden Kandemir, “Hem İl Başkanımızı hem de yönetim kurulumuzu herşeyiyle muhteşem olan bu eşsiz kongre için bir kez daha tebrik ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.     Türkiye, çok önemli bir süreçten geçiyor. AK Parti, milletimizin umudu olmayı sürdürüyor. Bu nedenle önümüzdeki 2023 seçimleri çok önemli. Bu yıl, bizim 2023 seçimlerimizi garantileyeceğimiz bir yıl olacak. Teşkilat çalışmalarımız çok farklı şekilde, yoğun geçen bir yıl olacak. AK Parti Kocael İl Yönetim Kurulu’nu her açıdan ele aldığımızda kapsayıcı, kuşatıcı bir yönetim olduğunu görüyoruz.   Partimizi Kocaeli’de hedeflerine taşıyacak güçte bir yönetim kurulu oluştu. İl Başkanımızın öncülüğünde Kocaeli’de yeni bir destan yazacağımızdan eminiz” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandemir’e teşekkür ederek, “İl Yönetminden ilçelerdeki en uçtaki mahalle başkanlarımıza ve sandık kurul üyelerimize kadar teşkilatımız Cumhurbaşkanımızın ve Partimizin hedeflerini yerine getirmek için her zaman hazır ve kararlı şekilde görevinin başında bulunuyor” dedi.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kocaeli İl Yönetim Kurulu ile video konferans yoluyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

ELLİBEŞ TEŞEKKÜR ETTİ

 


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kocaeli İl Yönetim Kurulu ile video konferans yoluyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Kasım’da gerçekleşen 7.Olağan İl Kongresi’nden dolayı bir kez daha teşekkür eden Kandemir, “Hem İl Başkanımızı hem de yönetim kurulumuzu herşeyiyle muhteşem olan bu eşsiz kongre için bir kez daha tebrik ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.

 

 

Türkiye, çok önemli bir süreçten geçiyor. AK Parti, milletimizin umudu olmayı sürdürüyor. Bu nedenle önümüzdeki 2023 seçimleri çok önemli. Bu yıl, bizim 2023 seçimlerimizi garantileyeceğimiz bir yıl olacak. Teşkilat çalışmalarımız çok farklı şekilde, yoğun geçen bir yıl olacak. AK Parti Kocael İl Yönetim Kurulu’nu her açıdan ele aldığımızda kapsayıcı, kuşatıcı bir yönetim olduğunu görüyoruz.

 

Partimizi Kocaeli’de hedeflerine taşıyacak güçte bir yönetim kurulu oluştu. İl Başkanımızın öncülüğünde Kocaeli’de yeni bir destan yazacağımızdan eminiz” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandemir’e teşekkür ederek, “İl Yönetminden ilçelerdeki en uçtaki mahalle başkanlarımıza ve sandık kurul üyelerimize kadar teşkilatımız Cumhurbaşkanımızın ve Partimizin hedeflerini yerine getirmek için her zaman hazır ve kararlı şekilde görevinin başında bulunuyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.