KALPLERDE BİRİNCİ BÜNYAMİN ÇİFTCİ

Gündem 12.01.2019 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3109+ kez okundu.
 

KALPLERDE BİRİNCİ BÜNYAMİN ÇİFTCİ

“KALPLERDE BİRİNCİ BÜNYAMİN ÇİFTCİ” Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Çayırova Belediye başkan adayını açıkladı. Böylece uzun süredir merak edilen "2019 Çayırova belediye başkanı kim olacak" sorusunun yanıtı belli oldu.
12 Ocak 2019 gece 02 sularına kadar heyecanla bekleyen adayları il başkanı Abdullah Eryarsoy’un aramasıyla heyecanlı bekleyişin son bulduğu Çayırova’da, beklenen isim Bünyamin Çiftçi’nin adaylığı öğrenildi. Çayırova kamuoyunda heyecan yaratan haberi bu gün ilimizde açıklayan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çiftçi ismini açıklamasıyla salonda bulunan AK Partili gençler “AK PARTİ BİRİNCİ BÜNYAMİN ÇİFTCİ” sloganlarıyla sahneye çıktı.  Çiftçi’nin adaylığı Ak Parti ilçe yönetimi ve kademeleri içerisinde sevinç yarattı, Ak Parti’de Çayırova kurmayları ve ilri gelenlerinden birleştirici mesajlarla Çiftçi’ye sosyal medyadan destek mesajları atıldı. 1976 yılında doğan Bünyamin Çiftçi, ilk, orta ve lise eğitimini Çayırova'da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak yaptı. Siyasete AK Parti'nin kuruluşu ile birlikte başladı, Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Bünyamin Çiftçi evli ve 3 çocuk babasıdır. Kaynak:http://www.kocaelipusula.com #bünyaminciftci #bünyaminciftci #kimdir #bünyaminciftcinereli
“KALPLERDE BİRİNCİ BÜNYAMİN ÇİFTCİ” Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Çayırova Belediye başkan adayını açıkladı. Böylece uzun süredir merak edilen "2019 Çayırova belediye başkanı kim olacak" sorusunun yanıtı belli oldu.

12 Ocak 2019 gece 02 sularına kadar heyecanla bekleyen adayları il başkanı Abdullah Eryarsoy’un aramasıyla heyecanlı bekleyişin son bulduğu Çayırova’da, beklenen isim Bünyamin Çiftçi’nin adaylığı öğrenildi. Çayırova kamuoyunda heyecan yaratan haberi bu gün ilimizde açıklayan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çiftçi ismini açıklamasıyla salonda bulunan AK Partili gençler “AK PARTİ BİRİNCİ BÜNYAMİN ÇİFTCİ” sloganlarıyla sahneye çıktı.  Çiftçi’nin adaylığı Ak Parti ilçe yönetimi ve kademeleri içerisinde sevinç yarattı, Ak Parti’de Çayırova kurmayları ve ilri gelenlerinden birleştirici mesajlarla Çiftçi’ye sosyal medyadan destek mesajları atıldı.

1976 yılında doğan Bünyamin Çiftçi, ilk, orta ve lise eğitimini Çayırova'da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak yaptı. Siyasete AK Parti'nin kuruluşu ile birlikte başladı, Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Bünyamin Çiftçi evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak:http://www.kocaelipusula.com

#bünyaminciftci #bünyaminciftci #kimdir #bünyaminciftcinereli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.