KALDIRIMLARA KOYULAN TABELALAR ENGELLİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKIYOR

Gebze 15.09.2020 - 15:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3211+ kez okundu.
 

KALDIRIMLARA KOYULAN TABELALAR ENGELLİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKIYOR

KALDIRIMLARA KOYULAN TABELALAR DÜŞÜNÜLEREK Mİ KOYULUYOR DÜŞÜNEN'LEDE NASIL BİR DÜŞÜNCE MANTIĞI VAR ?
İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN MUHTAR SEDAT KILDACI   Gebze Cumhuriyet mahallesinin Genç Muhtarı Sedat Kıldacı sadece sorumlu olduğu mahallenin değil bölgeninde sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı sorumluluk bölgesinde olmamasına rağmen vatandaş için çalışmalarına devam ediyor. Kıldacı son olarak Beylikbağı Eski Feniş Aliminyum fabrikasının karşısında Osmangazi Tren istasyonuna giden yoldaki olumsuzlukları kendi üslubunca paylaştı. işte o paylaşım Değerli Cumhuriyet Mahallesi ve Beylikbağı Bölgesi Sakinlerimiz Dostlarımız Osman Gazi tren istasyonuna geçerken ışıklı yaya geçidi Henkel fabrikası tarafında bulunan kaldırım Engelli Araçlara göre yapılmıştır fakat uygunsuz konulan tabelaların ve Henkel fabrikası girişindeki kaldırımın da düşürülmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyemize durumu bildirdim en kısa zamanda yapılması gerektigini ifade ettim inşallah iyi şeylere vesile oluruz saygılarımla arz ederim  
KALDIRIMLARA KOYULAN TABELALAR DÜŞÜNÜLEREK Mİ KOYULUYOR DÜŞÜNEN'LEDE NASIL BİR DÜŞÜNCE MANTIĞI VAR ?

İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN MUHTAR SEDAT KILDACI

 

Gebze Cumhuriyet mahallesinin Genç Muhtarı Sedat Kıldacı sadece sorumlu olduğu mahallenin değil bölgeninde sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı sorumluluk bölgesinde olmamasına rağmen vatandaş için çalışmalarına devam ediyor. Kıldacı son olarak Beylikbağı Eski Feniş Aliminyum fabrikasının karşısında Osmangazi Tren istasyonuna giden yoldaki olumsuzlukları kendi üslubunca paylaştı.

işte o paylaşım

Değerli Cumhuriyet Mahallesi ve Beylikbağı Bölgesi Sakinlerimiz Dostlarımız Osman Gazi tren istasyonuna geçerken ışıklı yaya geçidi Henkel fabrikası tarafında bulunan kaldırım Engelli Araçlara göre yapılmıştır fakat uygunsuz konulan tabelaların ve Henkel fabrikası girişindeki kaldırımın da düşürülmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyemize durumu bildirdim en kısa zamanda yapılması gerektigini ifade ettim inşallah iyi şeylere vesile oluruz saygılarımla arz ederim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.