Kaderine terk edilmiş Mahalle Beylikbağı

Özel Haber 12.05.2020 - 20:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2849+ kez okundu.
 

Kaderine terk edilmiş Mahalle Beylikbağı

Sepaş beylikbağı bölgesinde ne zaman bir çalışma yapsa köstebek gibi her yeri kazıp yarım bırakıp orada yaşayan insanları adeta hiçe sayıp yaptığı işleri yarım bırakarak gidiyor. Bu akşam saatlerinde haber merkezimize gönderilen fotoğraflarda görüldüğü gibi sokağın hali gözler önünde içler acısı.. ve ne yazıkki bu çalışmaları takip edip bu rezilliğe müsade eden yerel yöneticilerinde ne iş yapığı ayrıca konuşulması gereken bir konu. Şimdi yorumu size bırakıyoruz. Beylikbağı Mah 323/2sok 

Sepaş beylikbağı bölgesinde ne zaman bir çalışma yapsa köstebek gibi her yeri kazıp yarım bırakıp orada yaşayan insanları adeta hiçe sayıp yaptığı işleri yarım bırakarak gidiyor.

Bu akşam saatlerinde haber merkezimize gönderilen fotoğraflarda görüldüğü gibi sokağın hali gözler önünde içler acısı..

ve ne yazıkki bu çalışmaları takip edip bu rezilliğe müsade eden yerel yöneticilerinde ne iş yapığı ayrıca konuşulması gereken bir konu.

Şimdi yorumu size bırakıyoruz. Beylikbağı Mah 323/2sok 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.