KADINLAR PLAJINA AKTARMASIZ ULAŞIM

41 Kocaeli 30.07.2019 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2952+ kez okundu.
 

KADINLAR PLAJINA AKTARMASIZ ULAŞIM

UlaşımPark, otobüsleriyle Mavi Bayraklı Miço Kadınlar Plajı’na aktarmasız ulaşım imkânı sağlıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş., Kandıra’nın mavi bayraklı plajlarına vatandaşları aktarmasız ulaştırırken ’Miço Koyu Kadınlar Plajına’’ gitmek isteyen kadınları da unutmuyor. Büyükşehir Belediyesi, hafta içi 800CK(Cebeciye kadar gider) hafta sonu ise 800K hat koduyla çalışan otobüsleriyle kadın plajlarına aktarmasız ulaşım imkânı sağlıyor. Kadınlar plajına giden 800CK ve 800K hatları,  kadınlar tarafından birinci ulaşım aracı haline geldi.   GİDİŞ DÖNÜŞ 150 KİLOMETRE Kandıra ilçesi Kerpe bölgesinde bulunan ‘’Miço Koyu Kadınlar Plajına’’ ulaşmak isteyen yolcuları aktarmasız bir şekilde götüren 800KC ile 800K hatları, vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Hafta içi ve özellikle hafta sonları aşırı yoğunluk yaşanan seferlerde otobüslerin biri gidiyor biri geliyor. Hizmet odaklı çalışma prensibi yürüten UlaşımPark, sezonluk hattı olan 800K ile gidiş dönüş aktarmasız 150 kilometre yol yaparak yolcu memnuniyetini en üst seviyelere çekmeyi başarıyor.   HAFTA İÇİ 800CK HAFTA SONU 800K Hafta sonu mavi bayraklı kadınlar plajına yolcuları ulaştıran 800K kodlu otobüs, Körfez Belediyesi’nden kalkış yaptıktan sonra gidiş dönüş 34 sefer yapıyor. Hafta içi gidiş dönüş 28 sefer yapan 800CK tek hat ile çalışan otobüsler ise Kerpe’de bulunan kadınlar plajına sonrasında Kefken ve Cebeci bölgelerine kadar gidiyor. Hafta içi ve hafta sonu tüm hatlarda olduğu gibi bu otobüslerde yetkililer tarafından güzergâh boyunca anlık ve canlı olarak takip ediliyor. Yoğunluğa göre gerektiği zaman ek sefer de çıkarılıyor.
UlaşımPark, otobüsleriyle Mavi Bayraklı Miço Kadınlar Plajı’na aktarmasız ulaşım imkânı sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş., Kandıra’nın mavi bayraklı plajlarına vatandaşları aktarmasız ulaştırırken ’Miço Koyu Kadınlar Plajına’’ gitmek isteyen kadınları da unutmuyor. Büyükşehir Belediyesi, hafta içi 800CK(Cebeciye kadar gider) hafta sonu ise 800K hat koduyla çalışan otobüsleriyle kadın plajlarına aktarmasız ulaşım imkânı sağlıyor. Kadınlar plajına giden 800CK ve 800K hatları,  kadınlar tarafından birinci ulaşım aracı haline geldi.

 

GİDİŞ DÖNÜŞ 150 KİLOMETRE

Kandıra ilçesi Kerpe bölgesinde bulunan ‘’Miço Koyu Kadınlar Plajına’’ ulaşmak isteyen yolcuları aktarmasız bir şekilde götüren 800KC ile 800K hatları, vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Hafta içi ve özellikle hafta sonları aşırı yoğunluk yaşanan seferlerde otobüslerin biri gidiyor biri geliyor. Hizmet odaklı çalışma prensibi yürüten UlaşımPark, sezonluk hattı olan 800K ile gidiş dönüş aktarmasız 150 kilometre yol yaparak yolcu memnuniyetini en üst seviyelere çekmeyi başarıyor.

 

HAFTA İÇİ 800CK HAFTA SONU 800K

Hafta sonu mavi bayraklı kadınlar plajına yolcuları ulaştıran 800K kodlu otobüs, Körfez Belediyesi’nden kalkış yaptıktan sonra gidiş dönüş 34 sefer yapıyor. Hafta içi gidiş dönüş 28 sefer yapan 800CK tek hat ile çalışan otobüsler ise Kerpe’de bulunan kadınlar plajına sonrasında Kefken ve Cebeci bölgelerine kadar gidiyor. Hafta içi ve hafta sonu tüm hatlarda olduğu gibi bu otobüslerde yetkililer tarafından güzergâh boyunca anlık ve canlı olarak takip ediliyor. Yoğunluğa göre gerektiği zaman ek sefer de çıkarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.