KAISİAD, aday adaylarını buluşturdu

Siyaset 16.05.2018 - 12:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2763+ kez okundu.
 

KAISİAD, aday adaylarını buluşturdu

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), 24 Haziran seçimlerinde aday adayı olan hemşerilerini bir araya getirdi. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’den milletvek,li aday adaylığı başvurusu yapan hemşerilerini parti ayrımı yapmadan kahvaltıda ağırlayan KAISİAD, aday adaylarının kendilerini hemşerilerine tanıtmalarına imkan sağladı. Derneğin üyelerinden Ali Çelik’in sahibi olduğu TAYSAD Değirmen Cafe’de düzenlenen kahvaltılı programa Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayları Mehtap Yılmazel, Özlem Kozankurt, Nusrettin Subaşı, İsrafil Kamacı, Furkan Eşitti, Ufuk Ekinci, CHP aday adayı Coşkun Dursunoğlu, İYİ Parti aday adayı Sema Akçay, MHP aday adayı Necati Deniz katıldı. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, 24 Haziran seçimlerinde partilerinden aday adayı olan hemşerilerine başarılar dilerken, Türkiye’de siyasetin çıtasının yükseldiğini vurguladı. Derneğe yeni üye olan Değirmen Cafe’nin sahibi Ali Çelik’in selamlama konuşmasının ardından milletvekili aday adayları sırayla kürsüye gelerek kendilerini tanıtan birer konuşma yaptılar. Daha sonra ise hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler ve sohbet ettiler.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), 24 Haziran seçimlerinde aday adayı olan hemşerilerini bir araya getirdi. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’den milletvek,li aday adaylığı başvurusu yapan hemşerilerini parti ayrımı yapmadan kahvaltıda ağırlayan KAISİAD, aday adaylarının kendilerini hemşerilerine tanıtmalarına imkan sağladı.

Derneğin üyelerinden Ali Çelik’in sahibi olduğu TAYSAD Değirmen Cafe’de düzenlenen kahvaltılı programa Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayları Mehtap Yılmazel, Özlem Kozankurt, Nusrettin Subaşı, İsrafil Kamacı, Furkan Eşitti, Ufuk Ekinci, CHP aday adayı Coşkun Dursunoğlu, İYİ Parti aday adayı Sema Akçay, MHP aday adayı Necati Deniz katıldı.

KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, 24 Haziran seçimlerinde partilerinden aday adayı olan hemşerilerine başarılar dilerken, Türkiye’de siyasetin çıtasının yükseldiğini vurguladı. Derneğe yeni üye olan Değirmen Cafe’nin sahibi Ali Çelik’in selamlama konuşmasının ardından milletvekili aday adayları sırayla kürsüye gelerek kendilerini tanıtan birer konuşma yaptılar. Daha sonra ise hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler ve sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.