Janjan Oyuncak Körfez’de Açılıyor..

Ekonomi 12.02.2021 - 11:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2483+ kez okundu.
 

Janjan Oyuncak Körfez’de Açılıyor..

Pilsan ve Ümit Bisiklet ana bayisi Janjan Toys Körfez Şubesi 24 Şubat Çarşamba günü açılacak ve açılışa özel yüzde 35'e varan indirimler uygulanacak.
Janjan Toys körfez Şubesi aynı zamanda ilimizin en büyük oyuncak mağazalarından biri olacak. Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi no: 65 adresinde bulunan Albaraka Türk Körfez şubesinin eski binasında  hizmet verecek olan 500 mertre kare kapalı alanı olan mağaza bu ay açılıyor. Körfez Amerikan Life Dil Kursunun hemen yanında bulunan mağazada 5 bin çeşit ürün bulunacak. BÜYÜK İNDİRİM HAFTASI Pilsan ve Ümit Bisiklet Bölge bayiisi, Barbie, Lego,Nerf, Fisherprice, Lol, Frozen, BabyHope, Spidarman, Bruder, HelloKitty, Avengers, Hotwheels, PlayDoh, Dickkie ve daha birçok lisanslı markaların satılacağı oyuncak mağazası açılış gününe özel yüzde 35'e varan indirimler uygulayacak. AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR OLACAK Hobi ve zeka oyuncaklarının da bulunacağı mağaza 24 Şubat Çarşamba günü hizmete girecek ve açılış gününe özel tüm ürünlerde farklı indirim kampanyaları düzenlenecek. 5 bin çeşit üründe yüzde 5'ten yüzde 35'e kadar açılış gününe özel indirimli ürünlerin satışı yapılacak.
Pilsan ve Ümit Bisiklet ana bayisi Janjan Toys Körfez Şubesi 24 Şubat Çarşamba günü açılacak ve açılışa özel yüzde 35'e varan indirimler uygulanacak.

Janjan Toys körfez Şubesi aynı zamanda ilimizin en büyük oyuncak mağazalarından biri olacak.

Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi no: 65 adresinde bulunan Albaraka Türk Körfez şubesinin eski binasında  hizmet verecek olan 500 mertre kare kapalı alanı olan mağaza bu ay açılıyor.

Körfez Amerikan Life Dil Kursunun hemen yanında bulunan mağazada 5 bin çeşit ürün bulunacak.

BÜYÜK İNDİRİM HAFTASI

Pilsan ve Ümit Bisiklet Bölge bayiisi, Barbie, Lego,Nerf, Fisherprice, Lol, Frozen, BabyHope, Spidarman, Bruder, HelloKitty, Avengers, Hotwheels, PlayDoh, Dickkie ve daha birçok lisanslı markaların satılacağı oyuncak mağazası açılış gününe özel yüzde 35'e varan indirimler uygulayacak.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR OLACAK

Hobi ve zeka oyuncaklarının da bulunacağı mağaza 24 Şubat Çarşamba günü hizmete girecek ve açılış gününe özel tüm ürünlerde farklı indirim kampanyaları düzenlenecek. 5 bin çeşit üründe yüzde 5'ten yüzde 35'e kadar açılış gününe özel indirimli ürünlerin satışı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.