İzmit'teki Duyarsız Sürücü Kızdırdı!

3.Sayfa 02.07.2019 - 01:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2819+ kez okundu.
 

İzmit'teki Duyarsız Sürücü Kızdırdı!

İzmit'te, yoldan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı şahıs yaralandı.
İzmit D-100 karayolu yan yol Ankara istikametinde, seyir halinde olan halinde olan 34 HB 1835 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan Eda E.’ye (20) çarptı.   "BEN YEŞİLDE GEÇTİM" DEYİP KAÇTI   Çarpmanın etkisiyle Eda E.'yi savrulurken gören sürücü, "Ben yeşilde geçtim." diyerek yoluna devam etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Acil Sağlık ekibi sevk edilirken, kısa sürede gelen ekip yaralı şahsa ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   SAĞLIK DURUMU İYİ   Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis kaçan otomobili yakalamak için çalışma başlattı.
İzmit'te, yoldan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı şahıs yaralandı.

İzmit D-100 karayolu yan yol Ankara istikametinde, seyir halinde olan halinde olan 34 HB 1835 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan Eda E.’ye (20) çarptı.

 

"BEN YEŞİLDE GEÇTİM" DEYİP KAÇTI

 

Çarpmanın etkisiyle Eda E.'yi savrulurken gören sürücü, "Ben yeşilde geçtim." diyerek yoluna devam etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Acil Sağlık ekibi sevk edilirken, kısa sürede gelen ekip yaralı şahsa ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

 

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis kaçan otomobili yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.