İzmit'te uyarı için selektör yapan sürücü darbedildi

3.Sayfa 31.07.2020 - 20:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2995+ kez okundu.
 

İzmit'te uyarı için selektör yapan sürücü darbedildi

Yolda radar olduğu konusunda uyarmak için önünde giden aracın sürücüsüne selektör yapan sürücü, sopayla dövülerek hastanelik oldu.
İzmit'in Yeşilova Mahallesi'ne bağlı Solaklar Sapağı'nda otomobili ile seyir halinde olan Muhsin Ersin, önünde giden otomobilin sürücüsünü yol üzerinde radar olduğu konusunda uyarmak için selektör yaptı. Biraz ilerideki kırmızı ışıkta duran otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü Muhsin Ersin’e “Neden selektör yapıyorsun” diye tepki gösterince tartışma çıktı.   BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, otomobilinden beyzbol sopasını alan sürücü, Muhsin Ersin’i dövdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.  
Yolda radar olduğu konusunda uyarmak için önünde giden aracın sürücüsüne selektör yapan sürücü, sopayla dövülerek hastanelik oldu.

İzmit'in Yeşilova Mahallesi'ne bağlı Solaklar Sapağı'nda otomobili ile seyir halinde olan Muhsin Ersin, önünde giden otomobilin sürücüsünü yol üzerinde radar olduğu konusunda uyarmak için selektör yaptı.

Biraz ilerideki kırmızı ışıkta duran otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü Muhsin Ersin’e “Neden selektör yapıyorsun” diye tepki gösterince tartışma çıktı.

 

BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, otomobilinden beyzbol sopasını alan sürücü, Muhsin Ersin’i dövdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.